agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 1 Gönderen erhan62
  • 1 Gönderen evrim
  • 1 Gönderen darkwood
  • 1 Gönderen tijeen
  • 1 Gönderen Gülgün
  • 1 Gönderen Kiraz
  • 1 Gönderen Wallnut
  • 1 Gönderen Ali H. ALI
  • 1 Gönderen Wallnut
  • 1 Gönderen Sergüzen
  • 2 Gönderen YeşilSeven
  • 1 Gönderen balbay
  • 1 Gönderen kelebek çalısı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-03-2010, 22:31   #23
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
Kereviz sap ve yaprakları aynen bir tansiyon hapı işlevi gördüğü gibi, vücutda birikmiş safra suyunu atmakta birebirdir. Hafif haşlanıp limon sirke zeytin yağı ve sarımsak ilavesi ile tüketildiği gibi pişirilip altı kapatılan balık çorbasının içerisine 8-12 cm lik boylarla doğranmış ilave edilir. 10 dk sonra servise sunulan çorbanın tadına doyulmaz. Kereviz tohumun dan 2 çay kaşığı alınır, üzererine 1.5 su bardağı kaynamış su ilave edilir. Önce suyu içilir ardından yenebildiği kadar tohumu yenir. 30 dk içerisinde yüksek tansiyonu indirdiği gibi içtiğinizin miktar sıvının en az 3-4 katını da safra olarak idrar ile atarsınız. Bu tohum kaynatıp içme kürü her akşam yemekten sonra 11 gün ard arda yapılırsa cilt ve saç parlaması, ayrıca da terleme sırasında kötü koku yayılmasını engeller.

Zekoş beğendi.
balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025