![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
|
Acılığı tuzla gideriliyor.Ama sonra tuzlu bir reçel nasıl olur bilemiyorum. ![]() Sezon bir gelsin toplar deneriz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
agaclar.net
|
Gökçeada'da bir Rum köyünde yaşlı bir amcanın bana anlattığı gibi yaparsanız acısını tuzsuz giderirsiniz Elfogi ![]() Tomurcukları suya koyuyorsunuz sonra bu suyu acısı çıkana kadar hergün değiştiriyorsunuz. Yalnız bu arada diriliğini yitirtmeyin. Sürekli elinizle kontrol edin. Acı suyu çıkınca salamura yapıyorum, demek salamura yapmadan reçel yapılıyor diye düşünüyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|