agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni5Beğeniler
  • 4 Gönderen KAPTANzst
  • 1 Gönderen Güler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-12-2013, 16:40   #1
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,691
Galeri: 26
http://www.agaclar.net/forum/sebze-yemekleri/2317.htm

Kabak tavası.

Kestane kabağı
Soğan 1 küçük soğan.
Mısır unu 2 yemek kaşığı
Tuz
Şeker 1 çay kaşığı
Ölçüler tavaya göre değişebiliyor.
Kabak ince kaşar peyniri dilimi gibi yapılır. Soğan ince doğranır . Un tuz ve şeker karıştırılarak harmanlanır.
Kızartılacak tavaya yayılmadan hafif zeytin yağı sürülür yapışmasın diye.
İstenilen kıvamda pişirilir. İsterseniz çıtır olana kadar
Afiyet olsun

Eklenen Resimler
  

Düzenleyen KAPTANzst : 19-12-2013 saat 16:42 Neden: Başlık
KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025