agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni93Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-06-2017, 17:53   #1
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,785
Sevgili firdevs-i sizin dolmalarınızdan esinlenerek bir de ben denemek istedim. Pazara gittiğimde pazarcıya dedim ki... bana çok taze dolmalık enginar seçebilirmisin diye, maşallah... bunlar daha yeni toplandı abla, çok tazeler deyip 5 tane verdi.

Eve geldim bu sayfayı açtım senin yaptığın gibi harfiyen yapmaya kalktım ama ne mümkün enginarlar o kadar kartlamış ki tepelerini bile kesmekte zorlandım, hele içini hiç oyamadım, tüylerini kaplayan o beyaz yapraklar çok sertti ki bir türlü içini oymayı beceremedim.

Sinirlenip öylece poşetin içine atıp diğerleriyle birlikte dolaba aldım, 2 gün dolapta beklediler, şunları çıkarayım da tamamen beyaz çanaklarını çıkartayım da pişireyim dedim bir tanesini oymak isteyip te oyamadığım enginar bambaşka bir şekilde çıktı karşıma, beceremedim diye şimdi bana çok güleceksiniz ama, beceremedim işte

Bu çimlenip uzayan mor şeyler nedir acabaa....çok merak ettim.

Name:  DSCF0445.jpg
Views: 11655
Size:  26.7 KB

Name:  DSCF0446.jpg
Views: 11629
Size:  21.5 KB

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025