agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-08-2006, 12:04   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-07-2004
Şehir: Adana
Mesajlar: 3,563
Galeri: 270
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet
Bamyanın etlisi sanırım bununla uygun olur..

Daha sonra sebzeler.org'da da yayınlanacaktır bu görüntü..
bu bamyayı japonlar haşlayıp yiyor
bamyanın tadı alınmaz olur mu
burada pazarda kadınlar kendi yetiştirdikleri bamyaları satarlar
minicik ve inanılmaz lezzetli olur
sadece ayıklaması çok zahmetli
annem gelip bamya pişirsin

backyard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2006, 01:20   #2
Ağaçsever
 
samowan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-10-2006
Şehir: bursa
Mesajlar: 98
Galeri: 2
izmirde bi arkadasima yemege gitmistim. annesi bamya sever misin diye sordu. hem de cok severim. bamya geldi kiyma yok icinde. belli etmemistim ama cok yavan gelmisti o bamya bana. ahh egeliler...

bursada hep kiymali yapariz.limonuda siktin mi tadindan yenmez. bamyanin tadinida fazlasiyla aliyorum her defasinda sanirim pisirme seklinden kaynaklanan bazi problemler var.

samowan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025