agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni5Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-10-2009, 18:36   #1
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,101
Galeri: 260
Benim çocukluğumda annem tandır yakardı, ekmeğimizi kendimiz pişirirdik, ekmek piştikten sonra küçük toprak çömleklere etli kuru fasulye, nohut, ve ya et gibi yemekler koyup tandırda, rahmetli annemin tabiri ile 'imil imil' pişerdi.
Akşam olduğunda tam kıvamında pişen fasulye genişçe bir sahana boca edilir ve sofraya konurdu, nereden başlayacağımı bilemezdim, yemeye kıyamazdım, o ne lezzet Allahım, o gün bu gündür bu lezzeti yakalamaya çalışıyorum ama hiç bir zaman annemin pişirdiği tandır fasulyesi gibi olmadı.
Şimdi, bütün umudum badalan fasulyede, seneye kendi kuru fasulyemi kendim yetiştirip, o mu güzel bu mu güzel diye düşünmeyeceğim.
Sevgili Güler, Müjgan hanım, güzel diyorlarsa güzeldir.
Tekrar teşekkür ediyorum sevgili Güler, binlerce öpücük.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025