![]() |
Quisqualis Indica (Rangoon Creeper)
2 Eklenti(ler)
Bu güzel bitkinin en güzel görüntüleri Ağustos'da verdiğini yaşayarak öğrenmiş bulunuyorum. Bu bitkiyi sevenlerin daha da çok sevmeleri ve bağlanmaları için bir iki kare fotoğrafı paylaşmak istiyorum.
|
Süper, şu güzelliğe bakın. Gelecek ağustosu nasıl bekleyeceğiz bilmem...
Tohum yapmadı mı? |
Maalesef henüz tohum bağlamadı. Bu yolda bir belirti de göstermiyor. Bu yüzden çelik deniyorum, aşırı sıcaklar yüzünden henüz başarılı olamadım. Bakalım göreceğiz...
|
Harika görünüyorlar sn. cheko, darısı bizimkilerin başına:) 2 gün önce ben de ufak bir çelik aldım, steril kavanozda, taş yününe dikilmiş şekilde duruyor, şimdilik yapraklarda bir bozulma yok.
|
Böyle bir güzellik dostlar başına ;)
|
çelik konusunda başarılı olursanız bizde çok seviniriz bu güzelliğin takipçisi olarak maaşallah kocaman bir sarmaşık nede olsa:))
|
1 Eklenti(ler)
Çeliklerim 10 numara, sanki bir yaprak verecek,
Jezebel küçük kızın 2 yaprak boy atmış:p |
Sevgili lir çelikler çok güzel görünüyor, ellerine ,yüreğine sağlık:)
Ben de acemi şansı, hiç belli olmaz, ya tutarsa dedim:)) Arkadaşlarla paylaşmayı çok istiyorum:) |
Alıntı:
|
Bu bitkinin güzel ülkemde boy atıp yeşermesi beni mutlu ediyor.
Onun cıceğine benzer ama kokusuz kırmızı çiçekleri olan bir güzellik keşfettim. Onu da yayacağız inşallah. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Kızlarımı bugün havalandırdım. İkisinde de sorun yok. Boyca büyük olan üstten 1 yaprak, küçük olanda alttan minik yaprak veriyor:p
|
Sevgili Lir çok güzel maşallah ellerinize sağlık sevgiler...
|
Alıntı:
Kim bu şanslılar:confused: |
Tuttular kızlarım. Sevgili lir eliniz yeşil değil, yemyeşil maşaallah.
|
Ebay'da tohum satışı başladı. 5 tohum için 30$ istiyorlar. Değer mi? Sevgili jezebel siz kaça almıştınız?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Muhteşem bir hediye oldu bu bana.
Sevgili neşride kızlarıma kavuştuktan sonra eğer her ikisi de hayata tutunursa size çelik alıp büyütmek için söz versem bana kızmazsınız umarım. Çok heyecanla beklediğim bir kız. Anlayışla karşılar da hakkınızı helal ederseniz çok sevinirim. |
Sevgili neşride, ben size clematis sözü veriyorum. Çeliklerden 2 tane büyüyen bu sene baharda açacak olanlardan size söz yollıyacağım. Sevgiler.
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showpos...2&postcount=25 30 tohum- 36 $ Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben de size elimdeki tohumlardan göndermek isterim, ama küçücük tohumlar için kargo bedeli olarak çok yüksek meblağlar alınıyor. Acıyorum. Gene de isterseniz seve seve gönderirirm. |
Alıntı:
|
Bu başlığı yeni fark ettim. Tohumdan yetiştiren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım tüm güzelliklerini sağlık içinde yaşarsınız. Eğer imkanı olan arkadaşlarımız varsa ben çeliklerine talibim. Sizlere de bahçemizden seçeceğiniz bitkilerden çelik ya da tohum verebilirim.
|
Alıntı:
|
Sevgili neşride, drhegeli, tturt, sizler için çelik alıp, köklendirmeye çalışıyorum:)
Bu çeliklerden sonra kontenjanım şimdilik doldu:) |
Alıntı:
|
Bir de bu güzelliğe türkçe isim bulalım diyorum.
Teklifleri bekliyoruz. ;) Yoksa bu ismin telafuzu dilimize zor geliyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025