|  | 
| 
 Sevgili lir senin elinde bu bitki çok güzel gelişecektir. Son yıllarda don pek yaşanmıyor.;) kuytu bir yerde kışı güzelce ve hasarsız atlatacaktır. Türkiyenin her yerinde bu sarmaşığı görmek beni mutlu edecektir. Sevgili Benol elden almak istedi, İzmire uğradığı zaman kendisine teslim edilecek:p | 
| 
 Alıntı: 
 3yıl önce resmini internette görüp çok beğendiğimiz ve araştırmaya başladığımız bu sarmaşığa sahip olduğuma inanamıyorum. Ellerine, yüreğine sağlık. Binlerce teşekkürler. Benim en az 2 kişiye bu bitkiden yetiştirmem lazım. O zaman içim rahat edecek. Sevgiler. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sevgili Lir güle güle büyütün...:) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Sevgii Jezebel sayesinde. Sağ olsun, hep var olsun... | 
| 
 Tesadüfen gördüm çok güzel güle güle büyütün ben buna çok benzer bir tane var ama aynımıdır bilemiyorum yarın inşallah fotoğraf yüklerim eger o ise çok sevinirim çok güzel görünüyor. | 
| 
 Tohum satın almamız o kadar isabetli oldu ki inanılmaz. Piyasada bulunan son 30 tohumu aldık ve aylardır 1 adet tohum bile satışa çıkmadı. Sevgili agozcenin önayak olması ve benim o an tabiri caiz ise "gaza gelmem" çok güzel sonuçlar doğurdu:p | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Evet, sevgili agozce ve jezebelin sayesinde bu güzel sarmaşığa sahip olduk:) İkisine de tekrar teşekkürler:) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Erken bayram yaptırdınız bana. Nasıl teşekkür etsem size sevgili lir? | 
| 
 Alıntı: 
 Yoksa "göz hakkı " doğabilir,"nazar değebilir" ve bizimkiler hastalanabilir :D En yakın zamanda deneyeceğim... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Alıntı: 
 | 
| 
 Başarılar. Fazla su, nem çürütmesin, aman dikkat.:))... Şişenin altında delik var mı? | 
| 
 Alıntı: 
 Ponza taşları mantar ilacı emdirilmiş ve kurutulmuş. Vermiculit ve cocopeat steril edilmiş. 1 hafta sonra hala yeşilse köklenecek demektir. Sevgiler... | 
| 
 Sevgili arkadaşım orada iki çelik varmış gibi geldi;) Gözlerim beni yanılttı mı yoksa:confused: | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Maşaallah kızlarıma. Utandırmayacaklar sizi Allah'ın izni ile sevgili lir. Çok mutlu ettiniz beni. Allah da sizi mutlu etsin. | 
| 
 4 Eklenti(ler) Biraz Quisqualis bayramda iyi gider. Dipten güçlü sürgünler geliyor;) Eklenti 243318 , Eklenti 243319 Bunlar niyeti bozmuş, işgal edecekler buraları ;) Eklenti 243320 , Eklenti 243321 , | 
| 
 Bu sürgünlerden bizim de edin me imkanımız olurmu acaba. 0lursa çok mutlu olurum | 
| 
 Çok güzel gidiyor. Böyle sarılıcıya can kurban..:))). Yayılsın, her tarafta görelim. Bu yıl olmassa bile seneye bayrama çiçeklerini göreceğiz. Seneye byram hediyesi olarak, arkadaşlara tohum göndeririz inşallah. | 
| 
 Sevgili ağgozce ağızından bal damlıyor ;) Sen üç kök bir saksıya dikip birbidrine sardırmamı öğütlemiştin- bonsai için. Her saksıda tek kök var ama kaçar sürgün var görüyorsün ;) Bahçeye de bonsai' ye de yeter bunlar.;) | 
| 
 5.günde çelikler dipdiri:) | 
| 
 Sevgili Jezebel haklısın. Bende bir kökte 3 dal vardı. Sardırayım dedim, durgunlaştı, pek hoşuna gitmedi galiba, hemen açtım..:)). Özgür olmak istiyor sanırım...Olsun, dağınık ta çok güzel.. | 
| 
 Sevgili Lir, harikasın. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 11:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025