![]() |
Sevgili lir senin elinde bu bitki çok güzel gelişecektir.
Son yıllarda don pek yaşanmıyor.;) kuytu bir yerde kışı güzelce ve hasarsız atlatacaktır. Türkiyenin her yerinde bu sarmaşığı görmek beni mutlu edecektir. Sevgili Benol elden almak istedi, İzmire uğradığı zaman kendisine teslim edilecek:p |
Alıntı:
3yıl önce resmini internette görüp çok beğendiğimiz ve araştırmaya başladığımız bu sarmaşığa sahip olduğuma inanamıyorum. Ellerine, yüreğine sağlık. Binlerce teşekkürler. Benim en az 2 kişiye bu bitkiden yetiştirmem lazım. O zaman içim rahat edecek. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevgili Lir güle güle büyütün...:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgii Jezebel sayesinde. Sağ olsun, hep var olsun... |
Tesadüfen gördüm çok güzel güle güle büyütün ben buna çok benzer bir tane var ama aynımıdır bilemiyorum yarın inşallah fotoğraf yüklerim eger o ise çok sevinirim çok güzel görünüyor.
|
Tohum satın almamız o kadar isabetli oldu ki inanılmaz.
Piyasada bulunan son 30 tohumu aldık ve aylardır 1 adet tohum bile satışa çıkmadı. Sevgili agozcenin önayak olması ve benim o an tabiri caiz ise "gaza gelmem" çok güzel sonuçlar doğurdu:p |
Alıntı:
|
Evet, sevgili agozce ve jezebelin sayesinde bu güzel sarmaşığa sahip olduk:) İkisine de tekrar teşekkürler:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Erken bayram yaptırdınız bana. Nasıl teşekkür etsem size sevgili lir?
|
Alıntı:
Yoksa "göz hakkı " doğabilir,"nazar değebilir" ve bizimkiler hastalanabilir :D En yakın zamanda deneyeceğim... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Başarılar. Fazla su, nem çürütmesin, aman dikkat.:))...
Şişenin altında delik var mı? |
Alıntı:
Ponza taşları mantar ilacı emdirilmiş ve kurutulmuş. Vermiculit ve cocopeat steril edilmiş. 1 hafta sonra hala yeşilse köklenecek demektir. Sevgiler... |
Sevgili arkadaşım orada iki çelik varmış gibi geldi;)
Gözlerim beni yanılttı mı yoksa:confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşaallah kızlarıma. Utandırmayacaklar sizi Allah'ın izni ile sevgili lir.
Çok mutlu ettiniz beni. Allah da sizi mutlu etsin. |
4 Eklenti(ler)
Biraz Quisqualis bayramda iyi gider.
Dipten güçlü sürgünler geliyor;) Eklenti 243318 , Eklenti 243319 Bunlar niyeti bozmuş, işgal edecekler buraları ;) Eklenti 243320 , Eklenti 243321 , |
Bu sürgünlerden bizim de edin me imkanımız olurmu acaba. 0lursa çok mutlu olurum
|
Çok güzel gidiyor. Böyle sarılıcıya can kurban..:))). Yayılsın, her tarafta görelim.
Bu yıl olmassa bile seneye bayrama çiçeklerini göreceğiz. Seneye byram hediyesi olarak, arkadaşlara tohum göndeririz inşallah. |
Sevgili ağgozce ağızından bal damlıyor ;)
Sen üç kök bir saksıya dikip birbidrine sardırmamı öğütlemiştin- bonsai için. Her saksıda tek kök var ama kaçar sürgün var görüyorsün ;) Bahçeye de bonsai' ye de yeter bunlar.;) |
5.günde çelikler dipdiri:)
|
Sevgili Jezebel haklısın.
Bende bir kökte 3 dal vardı. Sardırayım dedim, durgunlaştı, pek hoşuna gitmedi galiba, hemen açtım..:)). Özgür olmak istiyor sanırım...Olsun, dağınık ta çok güzel.. |
Sevgili Lir, harikasın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025