![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Çok sevindim...Korkudan soramıyordum uyandı mı benimki diye:)))Bol güneşli bir yerdedir inşallah, öyle ise çiçek bekleyebiliriz. Dile kolay 4 yaşında artık.
|
Teşekkür ederim sn.Lonicera.
Gayet sağlıklı. Güneş alışı tam gün. |
Sayın Jezebel uç alma işlemini çiçeklemeden sonramı yapacağız.
|
Alıntı:
When to Trim a Rangoon Creeper | eHow tercüman lazım:D |
Şu an bol miktarda yeni sürgün veriyor. Şimdi hatırlayamadım geçen yılki çiçeklenme bu yeni çıkan sürgülerin ucunda mıydı yoksa bu sürgünlerden çıkan yan sürgünler demi. Yanlış yapıp zamansız uç alma yaparsak hazır göreceğimiz çiçeklerden de oluruz diye korkuyorum.
|
Ben uç filan almam, gelişsin serpilsin hele :)
Küstürmek istemem. Alışsın da yerine, sonra bakarız. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Daldırma ile üretebildiğim Quisqualis nihayet uyanmaya başladı. Farklı bir yöntem kullanarak çeliklediklerim sanki tutacak gibi:))) Köklenme olursa resimleyeceğim.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene çiçek miktarı geçen seneye oranla daha fazla olacak gibi görünüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Hadi bakalım açmaya başladık. Yarın kokusu da çıkar bu işin:))
|
1 Eklenti(ler)
3 farklı renk ve muhteşem koku, daha ne olsun zaten:)))
|
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 668008[/ATTACH] Bindallı lar yavaş yavaş uyanıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Buda erken uyananlardan. Eklenti 668011
|
Bu bitki inanilmaz guzel. Ama tohumunu, celigini, fidesini nerede bulabiliriz? Yetismis hali cok da pahali.
|
1 Eklenti(ler)
Havalar şaşırınca geçen yıla göre neredeyse 1 ay önceden çiçeklendi. Rengiyle, hele hele kokusuyla muhteşem bir bitki.
|
Alıntı:
|
Yoksa sizdeki yaşamıyor mu?:(
|
Yaşıyor çok şükür de çiçek filan hak getire :(
Sabır sabır, ya sabır :) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
''Komşuda pişer bize de düşer'' sözüne bir örnek. Yan dal komşunun balkon demirlerine sardırıldı:)))
|
Sizin eve komşu olmayı nasılda isterdim.
|
1 Eklenti(ler)
Hani büyük sürpriz diye bir şey var ya, herhalde bu olsa gerek. Öyle böyle derken nihayet çabalarımız sonuç verdi ve bu bitkiden tohum almak ilk bize nasip olacak gibi.:p:p:p Bitkinin boyu ve yan dalları çok uzun ve fazla olduğu için tam sayma imkanım olmadı ama hemen görülebilen 5 tohum saydım. Sadece 3 tanesi aynı dal üstünde. Sonbahar kadar daha da artacağını umut ediyorum.
|
Bunun meyvelerini çerez olarak tüketebiliriz.
Sarhoş edici etkisi varmış . Diğer bir adı da “Drunken Sailor Vine” , yani “sarhoş denizci sarmaşığı”. Ama kıyıp yiyebileceğinizi sanmıyorum. |
Vallahi garanti veremem, en azından bir tanesinin tadına kesin bakarım.:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Meğer ne sular yürüyormuş saman altından da haberimiz yokmuş, tebrikler...;) |
Alıntı:
|
Bu sene geçte olsa ikinci bitkim de çiçek açtı ama sıkıntım yer . Sardıracak yerim yok
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025