![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=feriha;943073]Etiketinde Montana 'Rubens' yazıp pembe renkli çiçek beklediğim clematisim beyaz açtı. Bauhausta son günlerde satılan clematislerden.. Bu türden clematisi olan arkadaşlar çiçek renginiz pembe mi acaba? Gerçi bende bu cins yok ama... Tam güneş sevdiği belirtiliyor. Yeterli güneşlenme yoksa, renklenememiş olabilir mi acaba? Birde hafif kokulu söyleniyor. Kokuyorsa doğrudur! ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Orhan Bey, şu saatte yapılan teste göre kokusuz.. Hafif vanilya kokusu yok. Bitki terasta güneş altında ama mevsim olarak ne kadar olabilirse.. İlerleyen zamanlarda takip edip paylaşacağım.. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
; Orhan Bey, bu güzel bitkiyi nerden aldınız ??? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sene, tüm Clematisleri Marmara Forum Bauhaus' tan aldım. Son aldığım bir tane idi. Diğer Bauhaus' lara bakmaya değer. Belki oralarda olabilir. Çünkü diğer çeşitlerden yeterince var. Umarım bulursunuz. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Armandii apple blossom elma çiçeklerini belirginleştirdi. 1. yılında çeliğimdeki görüntü. Bu sene 2. yılına geçen ona yakın çeliğim var. Bu çeliklerin hangisine ait olduğunu bilmiyorum. Merakla çiçeklerini bekliyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|