![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Sevgili lir, Benimkilerden 228327 nolu resimdeki Clematise çok benziyor. İlk alırken resminde rengi koyu kırmızı kadifemsiydi ve 6 yapraklı. İlk çiçeklerini koyu mor tonlarında açtı (Cemo ile birlikte almıştık, onunki de mor açmış) Yalnız sonradan gelen çiçekler kırmızı bordo rengine yaklaştı. Adı Clematis voluceau.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Güle güle büyütün. Ne yazıkki geçen sene bahçemde çok sağlıklı görünen Wyevale, bu bahar ortadan kayboldu. Neyi yanlış yaptım bilemedim. Belki kış ağır geldi. Siz nasıl bir ortamda yetiştirdiniz? Hafif bir de kokusu vardı, ama Clematis'den çok bordür bitkisini andırıyordu. Düzenleyen Terra : 01-07-2011 saat 18:34 Neden: Resim ekleme |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
İnternetten bu Voluceau resmini bulabildim ve biraz büyüttüm. Kırmızı orta-damar görülebiliyor. Belki Sn nurguldk kendi çiçeğinin resmini yükler? Sevgili lir, sizinki güzel bir W.Nike ![]() Düzenleyen drhegeli : 03-07-2011 saat 17:41 Neden: Resim değişikliği |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematisleri yeni yerlerine taşıdım. Oldukça süzek bir toprak ( Humuslu toprak+Cocepeat+dere kumu+toprak+keçi gübresi+ enzim) Kök etrafına volkanik kum serdim. Semiz otu çiçeği (Portulaca oleracea) diktim. Kedi Tırnağı+karanfil+menekşe diktim.Kök kısmı sanırım oldukça serin olacak. Dal kısmı ise güneş olduğu sürece güneşte olacak. İşte resimleri. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|