![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umarım ben de bulabilirm bir tane.Alıntı:
![]() Şaka bir yana, bazen resimlerde renkler farklı olabiliyor ama aklıma takdım bir kere. Yine de president veya multi blue tonlarında bir mor değil galiba. Ne dersiniz?? |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis 'Madame Le Coultre' Çiçek çapı 16 cm. Daha ne olsun? ![]() Bir tomurcuk dışındakilerin hepsi açtı. Her yıl 5 katı çiçeklendiğine göre, şu anda toplam 11 çiçekse seneye 55 çiçek olur mu dersiniz? Düşer bayılırım herhalde ![]() Manolyam Clematis açtı. Fikrin babası sn.Plevleni'ye çok teşekkür ediyorum.Sayesinde bir çok konuda ufkum genişledi.![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rengi koyu, canlı bir mor, kesinlikle etiketteki renk değil. Balkonumda fotoğrafını eklemiştim, bir bakın isterseniz![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Vyvyan pennel diye almıştım yalovada bir seradan. Ancak bana jakmanii gibi de geliyor. Bir de şunu hatırlatayım Bauhaus'tan alınan clematislerde kartların karışmasından mı bilmem farklı tür çıkabiliyor. Üzerinde yazana aldanmamak lazım. Ya da çiçekli olarak görüp almak en iyisi. |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() (Bu arada, harika açmış clematisiniz. Nazar değmesin,güle güle büyüsün ) |
||
|
|
|
![]() |
|
|