![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
kuruyan clematisimin 1,5 metre gövdesi var ve budamadım onu clematis çelikleme videosunda tarif edildiği gibi gövdeyi yatay olarak yaprakları kestiğim yerden topraga 3,4 cm olarak gömdüm bir kaç yerden..yani clematisin gövdesini hiç kesmeden toprağa çelikledim.umarım anlatabildim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sn. kubat_izmirli, clematis için hiç umutsuzluğa kapılmayın. Çok tuhaf ama dayanıklı bir bitki. Annemin kuruyan clematisi birden coşup yapraklandı. Bir çiçek açtı ve yine kurudu. Benimkiler de kurumuşlardı, şimdi bir tanesi tomurcuk verdi ama çok küçük henüz. Havalar böyle giderse belki bir çiçek görebilirim. Diğeri de birden yaprak çıkartmaya başladı. Onun çiçeğini hiç görmeden kurumuştu bakalım şimdi ne yapacak. Bu yılı böyle geçirelim hele. Bahara birşey olmamış gibi yeşerecekler sanıyorum. Üzmeyin kendinizi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Arkadaşlar, Sayın Nevsune, 2 ay önce kuruyan ve budadığım clematisim yeniden filizlenmiş ve nerdeyse 2 metre uzadıktan sonra bir tane çiçek açmıştı çok sevinmiştim ama dün ne göreyim çiçek açalı 2 gün olmasına rağmen birden bire hem çiçekleri,hem de yaprakları soluverdi ve şuan gittikçe kuruyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|