![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Sıcak Bölgelerde yetiştirilebilen bazı clematis türleri (Alıntı)
Türkiye için Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yetiştirmesi rahat olan clematisler: Bende olanları koyu renkle belirttim. C. 'Alba Luxurians'* C. 'Arabella'* C. 'Bałtyk' -Bendeki öldü C. 'Betty Corning'* C. cirrhosa 'Freckles' C. 'Duchess of Albany'* C. 'Etoile Violette'* C. 'Gipsy Queen'* C. 'Henryi' C. 'Huldine'* C. 'Jackmanii'* C. 'Kakio' (PINK CHAMPAGNE)* C. 'Lady Bird Johnson' C. 'Marie Boisselot' C. montana var. grandiflora*- Aynı fikirde değilim. İzmirdeki arkadaşların hep öldü C. 'Pangbourne Pink' C. 'Polish Spirit'* C. 'Praecox'* C. 'Princess Diana'* C. 'Romantika' C. terniflora* (can be invasive) C. x triternata 'Rubromarginata'* C. 'Viola'* C. 'Westerplatte'* Daha yeni aldım Sıcakta çok az zorlanarak yetişebilenler C. 'Ernest Markham' C. 'The President' C. 'Rouge Cardinal' C. 'Ville de Lyon' C. 'Warszawska Nike'* Sıcak havada yetiştirilemeyenler C. 'Duchess of Edinburgh' denedim öldü C. 'Kardynał Wyszyński'*- yeni aldım C. 'Sunset' -denedim öldü Alpinas Macropetalas denedim öldü C. montana var. rubens Orientalis- denedim öldü Tangutica -denedim öldü Not listede yazarın denemiş oldukları , yanlarında not olarak benim denediklerim var. Liste geliştirilebilir. Kaynak |
![]() |
![]() ![]() |
|
|