![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Armandi çelık için hazırlıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Mavi Ladin
Giriş Tarihi: 28-12-2006
|
Sayın Jezebel, Dediğiniz gibi agaclar.net te hiç tanışmadığım bir hemşerim çıktı sağolsun kurban bayramına Trabzon'a gelirken getirecek. Sizin ilginize de çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Köklere bir bakın turuncuysa sağlıklı demekki. Bir mantar ilacı uygulayın, öncesinde çoküzel yıkayın. Biraz geç oldu ama şimdi okudum mesajınızı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Doğal ortamında clematis. Çiçekli halini hiç görmedim çok da merak ettim yabani türüdür muhtemelen. Doğada bu kadar geniş yayılmışken üretmek bu kadar zor olmamalı bence. 😊 ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2011
|
Kasımdan beri çok sessizleşmiş bu sayfa. Hadi bu baharın açılışını ben yapayım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2020
|
Merhabalar. Bauhausta bu aylarda bu sarmaşıktan olur mu acaba. Bir arkadaşım Ankaraya gidecek. Ondan isteyeceğim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta gittiğimde birkaç tane eskiden kalma var idi. Almanızı tavsiye etmem. Sanırım ilkbahar döneminde yenileri geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2020
|
Tesekkur ederim. Belki bulursa diye gitmsini rica ettim Gittiğinde yok demişler. Tokatta oturuyorum. Satışta oldugu zamanlarda ankaradan getirecek bir arkadasi denk getirmesi zor. Şansıma yokmuş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-05-2023
|
Clematis Texensis Annabella ![]() ![]() . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Benben çok güzeller ama uzun zamandır aradığım halde ancak fotolarına bakmakla yetiniyorum.İzmir ve çevresinde bulamadım maalesef. Bir fidesini veya bir tohumunu ayarlasam çocuğuma bakar gibi bakacağım. Tohum için Almanyaya giden bir iki tanıdığıma arattıracağım. Clematis İngiltere ve Amerikada çok yaygınmış bildiğim kadarıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz ![]() Merhaba. Bitki kartları yok mu üstlerinde. Bitkilerin durumu nasıl.Resim koyabilirseniz, ben de sipariş vermeyi düşünebilirim. Ne yazık ki İzmir'de Bauhaus yok ![]() Diğer çiçek satan sera ve bitki marketleri clematis getirmiyorlar İzmi're Arkadaşların aldığı bitkileri gördükçe imrenerek bakıyoruz. Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Ben Google' dan buldum. Yalova Doğa Peyzajdaki Clematisler. ![]() Doa Peyzaj, e-Fidanlk, Yalova, Tarm, Ziraat, Al ve sertifikal meyve fidanlar, D mekan ss bitkileri, Ruhani Doan, Peyzaj, Fidanlk, Sulama sistemleri, im alan, Yer demesi, Pergola, Kameriye, Veranda, it, peyzaj, peysaj, peyzaj proje, uygulama, sert pey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaçsever
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
|
Bakalım benimki,ler ne renk açacak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Daha iyi olmuş. Suyu çok sevdiğini, ve kök kısmını gölge istediğini lütfen unutmayın. Güzel çiçeklerini bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
O resimleri ben yüklemiştim,özellikle Montana cinsi Amerikada çok yaygın -30 derecelere kadar dayanıklı olanları bile var.8-10 metre boy yapıyor ve benim bütün düşüncem pergoleme onlaruı sardırmak. Yanlız bu türlerin çiçek yapısı daha küçük oysa 1 il 3 metre boyunda olan diğer türlerinin hem çiçekleri büyük ve gösterişli hem de renk sklaları çok geniş, Tahminimce Bauhaus satılanlar bu guruptandır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Dibini güzelce malçlayın, kök gölgeye gelecek şekilde yerleştirin, dalları güneş gören yere doğru verin, son olarak saksı içine dalları sarabileceğiniz destek sopaları koyun, olsun sizin de bir clematisiniz.... Selamlarımla.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|