![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bence ithalatçı firmanın bu sorundan haberdar olması lazım. Ben Akdoğa'ya mail atacağım bu konuda. Başına bu olay gelen herkes de agaclar.net üyesi olduğunu da belirterek hem Bauhaus'a hem de ithalatçı firmaya yazsın bence. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çok haklısınız Eser İlhan. Benimkiler henüz saksıdalar ama büyüdüler geliştiler. Çiçek açtıktan sonra anladım başka tür olduğunu. Birinin saksısını büyütmüştüm. Diğeri de bahçede henüz yer hazır olmadığı için dikemedim kendi saksısında bekliyor. Buna rağmen büyüdü ve tomurcuklandı. Yakında açacak. Geliştirip büyüttüğüm bitkiyi neden iadeye götüreyim ki. Kendilerine de aynısını söyledim. En iyisi firmalara mail atmak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Akdoğa'nın maili : info@akdoga.com.tr Üşenmeyin, sizler de yazın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Eser İlhan, Ben akdoğa'da çalışan yetkiliye durumu ifade ettim, oda Hollanda'lı firmadan kaynaklandığını belirtti.))) burası Türkiye.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bence bunu da yazarak ve Hollanda'ya iletilmesini de talep ederek bir mail atın siz de Akdoğa'ya. Onlar da Hollandadaki firmaya şikayet etsinler durumu. Hangi firmaymış Hollanda'daki? adı ve maili elde edilirse oraya da yazarım. Hiç üşenmem bu gibi işlere.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|