agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sarılıcılar
(https)

Beğeni Düzeni11463Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-04-2013, 18:35   #1
Ağaç Dostu

Eser İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2007
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi Mesajı Göster
Bauhaus a gittiğimde bu problemi dile getirmiştim. Onlarda geri getirin dediler. Ben yeni clematis edindiğim için problem olmadı ama seneye tekrar almaya kalktığımda elbetteki sorun olur. Benim gibi kısıtlı yeri olanlar içinde sıkıntı olur.
Bence geri götürüp parayı iade almakla bu sorun çözülmüş sayılmaz. Zaten nasıl geri gidecek; saksıdan çıktı, toprağa dikildi, orada çiçeklendi...Ancak öyle gördük yanlış bitki olduğunu.. Sök götür, atsınlar bir kenara, ölsün; Bauhaus rahat - firma rahat...
Bence ithalatçı firmanın bu sorundan haberdar olması lazım. Ben Akdoğa'ya mail atacağım bu konuda. Başına bu olay gelen herkes de agaclar.net üyesi olduğunu da belirterek hem Bauhaus'a hem de ithalatçı firmaya yazsın bence.

Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2013, 18:48   #2
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Galeri: 6
Çok haklısınız Eser İlhan. Benimkiler henüz saksıdalar ama büyüdüler geliştiler. Çiçek açtıktan sonra anladım başka tür olduğunu. Birinin saksısını büyütmüştüm. Diğeri de bahçede henüz yer hazır olmadığı için dikemedim kendi saksısında bekliyor. Buna rağmen büyüdü ve tomurcuklandı. Yakında açacak.

Geliştirip büyüttüğüm bitkiyi neden iadeye götüreyim ki. Kendilerine de aynısını söyledim.

En iyisi firmalara mail atmak.

Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2013, 19:05   #3
Ağaç Dostu

Eser İlhan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi Mesajı Göster
Çok haklısınız Eser İlhan. Benimkiler henüz saksıdalar ama büyüdüler geliştiler. Çiçek açtıktan sonra anladım başka tür olduğunu. Birinin saksısını büyütmüştüm. Diğeri de bahçede henüz yer hazır olmadığı için dikemedim kendi saksısında bekliyor. Buna rağmen büyüdü ve tomurcuklandı. Yakında açacak.

Geliştirip büyüttüğüm bitkiyi neden iadeye götüreyim ki. Kendilerine de aynısını söyledim.

En iyisi firmalara mail atmak.
Attım bile....

Akdoğa'nın maili : info@akdoga.com.tr

Üşenmeyin, sizler de yazın

Eski 18-04-2013, 19:05   #4
Ağaç Dostu

Nevzat's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2008
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan Mesajı Göster
Bence geri götürüp parayı iade almakla bu sorun çözülmüş sayılmaz. Zaten nasıl geri gidecek; saksıdan çıktı, toprağa dikildi, orada çiçeklendi...Ancak öyle gördük yanlış bitki olduğunu.. Sök götür, atsınlar bir kenara, ölsün; Bauhaus rahat - firma rahat...
Bence ithalatçı firmanın bu sorundan haberdar olması lazım. Ben Akdoğa'ya mail atacağım bu konuda. Başına bu olay gelen herkes de agaclar.net üyesi olduğunu da belirterek hem Bauhaus'a hem de ithalatçı firmaya yazsın bence.

Sayın Eser İlhan, Ben akdoğa'da çalışan yetkiliye durumu ifade ettim, oda Hollanda'lı firmadan kaynaklandığını belirtti.))) burası Türkiye....

Nevzat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2013, 19:08   #5
Ağaç Dostu

Eser İlhan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nevzat Mesajı Göster
Sayın Eser İlhan, Ben akdoğa'da çalışan yetkiliye durumu ifade ettim, oda Hollanda'lı firmadan kaynaklandığını belirtti.))) burası Türkiye....
Bence bunu da yazarak ve Hollanda'ya iletilmesini de talep ederek bir mail atın siz de Akdoğa'ya. Onlar da Hollandadaki firmaya şikayet etsinler durumu. Hangi firmaymış Hollanda'daki? adı ve maili elde edilirse oraya da yazarım. Hiç üşenmem bu gibi işlere..

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025