![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
gökkuşağında 7 renk var diye vazgeçmiştim. Gerçi kimi gökkuşaklarında ise insan gözünün görebileceği 7'den fazla renk bulunuyormuş ![]() O da dile çok hoş geliyor. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bindallı beş kardeşin saksı değişimi sonrası mutlu mesut aile fotografları. Benol hanım en küçük saksıdaki seninkisi, taşıma sorunu yüzünden daha büyük saksıya almadım. ![]() . Düzenleyen Jezebel : 25-09-2011 saat 22:56 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bindallılardaki güzelliklere bakar mısınız. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Benim bindallı henüz cok kücük böyle büyüyecekmi ![]() Jezebel avatarınızı begenmedim hatta hic sevmedim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili iris41, o resim benim kendi çekimim, o etobur o uğur böceğini yiyemeden öldü. Daha önce sineklerle denedim, beğenmedi ve günlerce yemedi. Sonra uğurböceği bulmuştuk, kastı hazırladık çekim yapıldı ve uğur böceği uçtu gitti ![]() Yani hiç birşey olmadı ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Ata demirel bir dizide civcivi eziyordu ,dizi bittiginde alta bir yazı gectiler civciv cok saglıklı ve hayatta ugur böcegine sevindim .Günde 100 tane yaprak biti tüketen bir canlının yaşaması gerekli . Güllerin en iyi dostu serceler ve ugur böcekleri |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Alıntı:
Teşekkür ederim canım. Eline sağlık doğru düşünmüşsün. |