![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
İyi sizin yasemininiz uyanabilmiş.. Benim satın alıp 23 martta ektiğim 30 santim boyundaki yaseminin yaprak gözlerinde hala bir kabarma, uyanma yok..45 günden beri nasıl geldiyse öyle duruyor.. Çok iyi bakıyorum.. Oldukça sıcak bir köşede duruyor.. Yasemin bu kadar geç mi uyanır? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçede bugün her zamanki gibi çalışır, çiçek ekimi, bitkilerin genel kontrolü v.s. ile uğraşırken, her gün kontrol ettiğim yasemini de inceleyip, açmadığını görünce diğer işlerimle ilgilenmeye başladım. Bir saat sonra sulama işlerine başladığımda ne göreyim? Yasemin çiçek açmış ![]() Gün batımında ve bir saat önce kapalıyken açan yaseminim beni bugün kısacası şok etti. Hoşgelmiş ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Ama..nedense, hala hiçbir sürgün, yaprak belirtisi yok..şaşırdığım bu..gözlerde bir kabarma dahi yok.. Bu zamanda tüm bitkiler yeni filizlerini, yeni yapraklarını vermiş olmalı.. Hünnapım var mesela..en geç uyanan, fazlaca sıcak isteyen bir bitkidir diye biliyorum..o bile 6-7 santim filiz verdi.. Yaseminde hiçbir değişim yok 45 günden beri..oysa..güneşli bir yerde..saksı toprağı çok güzel.. Ama bahar canlılığı uğramıyor ona.. Aynen ilk ektiğim gibi duruyor: http://www.agaclar.net/forum/929877-post12.htm Yaprak, sürgün gözlerinde azıcık bir kabarma dahi olsa tüm bunları yazmazdım.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|