agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sarılıcılar
(https)




Beğeni Düzeni270Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-04-2019, 13:03   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-03-2016
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 31
Son mesajıma göre Ekim'de toprağa aldığım yaseminimin 2 hafta öncesine kadar güzelce köklenmesini bekledim. Bu süreç boyunca yeni yaprak açmadı varolanlarda da pek bir değişim olmadı. Fakat köklerdeki gelişme pet şişe dışından görülebiliyordu.

2 hafta önce yeterince köklenmiştir artık diyerek ucundan bir boğum budadım. Hemen ertesi gün yeni sürgün tomurcukları bitkinin boğumlarında oluşmuştu bile. Şu anda 3 sürgün yukarıdan 1 minik sürgün de aşağıdan olmak üzere 4 sürgünden gelişiyor bitkim. Açık yeşil yapraklı olanlar yeni yapraklar, koyular geçen sene çelik aldığım zamandan kalan yapraklar.

Yaza kadar epeyce uzayacağını umduğumdan çöp şiş ve sıcak silikon kullanarak kendisine bir de çit ördüm. Epey derme çatma bir çit oldu ama idare edecektir diye düşünüyorum.

Eklenen Resimler
 
melih146 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025