![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bir begonvile aşık olabilirsiniz ve elde etmek için bir uğraşıya girersiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Begonvillerin bu sayfalarda hayat bulması sevilmesi cok güzel . Zaten her gördügümüz güzellige aşık olmuyormuyuz ( aşk tuıtkuyla bağlanmak ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sizin hala bir begonviliniz yokmu Deseneki güzelim yardımçı olalım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter, ben kaç senedir bu hasreti çe kiyorum. Sırada bekleyen kaç kişi var acaba? Benide sıraya koysanız rica etsem bu güzelliklerden benimde olsa!!!!!!!!!!! Bahçenize hergün geliyorum. Büyük hayranlıkla seyrediyorum. Emeğinize sağlık. Begonvilleri görünce kendimden geçiyorum en kısa zamannda adaya gidip begonvil alacağım. Sizden de turuncu rengi için sıraya girsem ne zaman sıra gelir acaba? Sağlıcakla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Begonvil
Pek tabii bu renklere hayran kalmamak mümkün değil Begonvil çiçeği ışık durumuna ve süresine .aynı zamanda resim çekilirken kaç aylık bir çiçek olmasının durumuna göre değişik tonlar gösteriyor Antalyada olan bir tonu İstanbulda daha değişik görebilirsiniz Mesela İstanbulda beyaz rengi bir türlü elde edemedim Begonvile sahip olmak Çeşitli firmalar hepsi Ege ve ve Akdeniz bölgesinde kargo ile gönderiyorlar Bu firmalar çelikten daha kolay yetiştiriyorlar Çünki bölgenin bitkisi ve uzmanlaşmışlar Forum üyesi Sayın Mutlu kutlu bey fidanlık sahibi size kargo ile göndereçektir Tel 0532 2850743 iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Begonvil maalesef seni sevdiremedim Ben seni seviyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
begonvil |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter, bende 1 senedir uğraşıyorum. Sizin begonvil çelikleri için sırada bekliyorum. Ada begonvilim var artık. Turuncu ve sarı rengi için ne zaman sıra gelirse. Eğer sıra gelirse çok sevinirim. Iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|