![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-06-2009
|
Bunlarda benim büyüttüğüm pembe ve mor begonvi ![]() Geçen sene uçakla Bodrum dan begonvil fidesi getirmiştim.Onlar malesef kışı çıkartamadı.Güneyde yetişen ve açık renkli olan begonvil türleri sanırım soğuğa karşı daha hassas oluyorlar.Resimlerini eklediğim iki begonvilin fidesini ise Mısır çarşısından almıştım.Kış için önlem olarak dona karşı köküne koyun gübresi koyuyorum.Köklerinin donmasını önlüyor sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ada begonvili
Alıntı:
İstanbulda muhtelif bahcelerde 20 senelik olanları var Rumlar tarafından Büyükadaya getirilmiş halen büyükadada cok güzelleri var Ben bahceye diktim çiçeklendiği vakit resimleyeceğim ve coğaltmaya devam ediyorum bütün Türkiyeye dağılması arzusundayım Soğuğa dayanıklı kış problemi yok koyun gübresi şerbetine bayılıyor Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Begonvil
Alıntı:
Begonvil eve geldiğinde bir saksı 100 lirayı buldu şimdi begonvilden çelik ana beden üzerinden alınacak ve bir karış boyundan büyük olmıyacak Tabii evin bahçesine girıp o şekilde bir dal kırılamıyor ve diğer dallardan kırılanlar tutmuyor Siz gene o dalı torfa dikin üzerine bir naylon geçirin bekliyelim bakalım Kolay Gelsin |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
ADA begonvili
Alıntı:
Aynı büyüklükte İstanbulda 2 yerde daha var mal sahipleri resim cekmeğe izin vermedi Gördüğünüz yer müstakil bir ev ev sahipleri izin verdi kötü bir huyumuzdan dolayı biraz şikayetçiler Begonvil evin camlarini kapatmış ev karanlığa düşmüş . müteahhitler kapılarını aşındırıyor yıkıp apartman yapalım diğe evet hepsine HAYIR iyi günler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2022
|
Alıntı:
|
|
![]() |