![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2020
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Günaydın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yok yakınımda bir sera var, sn.ahmeterde özenince, yoldan geçerken orada gördüm. Seçene kadar üç kere gittim. Boylu poslu mu olsun, gövdesi mi kalın olsun. İçimden de dua ettim umarım korona kapmam diye ![]() Satıcıda maske yok, habire konuşuyor, tükürükleri kafamdan hayal ettim nerelere sıçrıyorlar diye uzaktan uzaktan verdim paramı kaçtım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Jezebel Bu akşam tansiyon ilaçımı almıyaçağım sözlerinizden çok memnun oldum Müsadenizle bir Begonvil koyuyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
|
Ahmetbey fotoğraf en güçlü ilaç görünüyor bide sizin yanınızda daha etkilidir. Ilaca bile gerek kalmıyor. Insanin ruh hali düzelir izleyince |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Emre2535, fiyatlar boy boy, renk renk değişiyor. Çiçek festivali olsa 10 TL ye de bulunur. Fuşya ve bodur 25, ama benim hırdavat ve gübre satan, eski müşteri olduğum yer. Turuncu 45TL. Önemli olan bizi ne ölçüde mutlu ettiği, 20 yıllık tansiyon ilacınızı bir günlük terkedecek kadar olsa bile ![]() Ayrıca bu günlerde kaç para verseniz sokağa çıkma keyfini yaşarsınız? Bir çiçek festivali 1 yıl sonra yaşayabilecekmiyiz? Her yaşadığımız bir son.... olabilir. Kaç paradan önce “kaç mutlu an “ kaldı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |