![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Dört yillik bir passiflora careulam var. Ilk kez gecen yaz ciceklendi. Daha önceleri kisin basinda toprak hizasindan buduyordum ama bu kis budamadim, tüm kisi yesil gecirip bu ay, havalar sicak olmasina ragmen, tüm yapraklari kurudu. Clematis gibi eski dalin üzerinden yeni tomurcuk verir mi yoksa budayayim mi? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Tek passifloram kaldı ve o da Caeruela. 1 senede ancak 10 cm kadar oldu. Sabır tavsiyesi gibi geldi bana yazınız )).Kolay gelsin, sağlıkla inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Mesajinizi simdi gördüm. Benimki cok boylaniyor ancak cicegini ilk kez gecen yaz gördüm. Ilk iki yil dipten budamistim tekrar sürdü, gecen yil belki o yüzden gec ciceklenmistir diye budamadim simdi beklemedeyim. Gövde dibinden yesermeye basladi belki ayni dallardan yaprak verir. Havalar henüz soguk bizde belki sicaklarin baslamasiyla canlanir. Sizinki ne durumda bilgilerimizi paylasirsak sevinirim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Mesajımdan 1-2 gün sonra esas saksısına aktardım. 5-10 gün sonra harekete geçti önce bir kol atıp sırığa dolandı, şu anda 2. nci kol(sülük) sarılmaya hazır. Boyu da farketti, ilk passıfloramdan ümitvarım efendim. Kolay gelsin, sağlıkla inşallah. Saygılarımla lütfen. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|