![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2006
|
Alıntı:
Seni tekrar burda gordugume sevindim. Gorusmek uzere, |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seni hiç unutur muyum Feriha Abla'cım? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Sevgili Hüseyin bey hoşbuldum Ben de sizleri özleyip geldim. İnsan ne kadar kızıp, gücense de sevdiklerinden çok uzun zaman ayrı kalamıyor. Nasıl ki ağaçlar çiçekler sonbaharla beraber yapraklarını döküp kurusa da, ilkbaharda yeniden yeşeriyor. Öz kurumadığı sürece yeşermeye çiçeklenmeye devam ediyor. Benim öz de tam kurumamış demek ki ![]() Ben de sizlerle olmaktan mutluyum ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Geçmiş olsun bitkiseli. Eşine de sana da acil şifalar dilerim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Canınız Sağolsun.Biz bekleriz.Yeterki tohumlara bir şey olmasın. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Geç olsun da güç olmasın... Bu arada sevgili memet tüm forumun tohum ve çelik tedarikçisi oldu iyice. Sağ olsun, var olsun... Tekrar teşekkürlerimizle... Sevgili Memet, mum çiçeği çelikleri sapasağlam bir biçimde baharı bekliyorlar boy atmak için; ayrıca selamları var hepsinin... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2006
|
Tohumlardan haber var mı? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Malinanın başka bir başlıktaki önerisi doğrultusunda tohum alacak arkadaşları gruplayalım..kargo masrafını halletmek için..İstanbulda bir arkadaş alsın tohumları diğerlerine dağıtımını üstlensin. Böylece sellukacılar görüşmesi yapılmış da olur.. İzmir kolay, diğer şehirleri de duruma göre bakalım.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Bol Şanslar.Dağıtımda kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
ben ankaradayim. heyecanla tohum bekliyorum. yardimci olabilirsem ne mutlu bana. benden baska ankarada tohum bekleyen war mi bilemiyorum malesef. ![]() herkse kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Papatyam ben de sıraya giriyorum. Haberiniz olsun Selluka için. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
agaclar.net
|
Bu konuyu açarken önce yazdığım ilk mesaja bakıyorum da, bugün geldiğimiz noktayla kıyaslayıp kendimizle gurur duyuyorum. Selluka ve mum çiçeği aramızda böyle bir ağ kurulmasına sebep oldu, ne mutlu bize. Verdiğimiz emeğe, çabamıza değiyor çok sevgili agaclar.net gönüllüleri, doğa sevdalıları. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
teklifin çok güzel ama benim bir sıkıntım var hatırlarsan dün söylemiştim , |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Papatyam Allah Kolaylık Versin. Dağıtım Zor. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Özel mesajlar ve telefon üzerine eve gelip paketi alıp, adrese teslim eden moto kuryelerle pek de zor olmayabilir. Bu da olmasa bile, bu işi bu kadar gönülden üstlenen Papatyam'ın mutlaka bir bildiği vardır arkadaşlar... Şimdiden teşekkürlerimle... Düzenleyen lerdemir : 09-02-2007 saat 11:00 Neden: Cümle içinde "üstlenen" kelimesini kullanmayı unutmuşum... |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yoksa nasıl yaparım bu dağıtımı ( ama moto kurye değil ) |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
arkadaşlar ankara'da benden başka tohum bekleyen yok mu? herkes istanbul'da mı? ben tek tabanca mıyım?beni de unutmayın lütfen!!! |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|