![]() |
5 Eklenti(ler)
Devam:)
|
Sevgili menekşecibaba, yssahin teşekkür ederim:) Aslında pek bir şey yapmıyorum, bol güneşli bir balkonum var, yağmur yağınca da bol bol yağmur suyu ile sulanıyorlar.
|
3 Eklenti(ler)
Bunlar da gözünün içine baktığım, fakat istediğim gibi güzel bir gelişim gösteremeyen Appleblossom fidelerim. Bir tanesi dipten ve yandan yeni sürgünler vermeye başladı, bakalım açtıklarını görebilecek miyiz?:)
|
Çok güzeller sevgili acemifüsun bu mevsimde coşmuşlar. Benim sardunyalarımdan biri de hala çiçeğini gösteriyor. Yaz aylarında bu kadar çiçek açmamıştı.
|
Alıntı:
|
Ben bu sardunyayı beğendim
1 Eklenti(ler)
Başka ne diyebilirim Serada keyfi yerinde yaz aylarını bekliyor Bol bol yavru veriyor
|
Kırmızı sardunya
1 Eklenti(ler)
Birazdaha büyümesini bekliyorum şubat ayının ilk günlerinde yeni sürgünlerden çelik yapaçağım
|
2 Eklenti(ler)
Sayın ahmeter gözüm gönlüm açıldı. O ne güzel bir renktir öyle. Maşallah.
Bunlar da benim kuzularım. Yaz sonu 3 ayrı saksıya ayırıp içeri almıştım. İşyerimde tülsüz bol güneş altındalar, 1 ay içinde tomurcuklanmaya koyuldular. Hatta işyerime getirirken kırılan iki dalı da olduğu gibi toprağa sokmuştum. Onlar da tutmuş görünüyor. Kış vakti çiçek görmeyi özlüyoruz hepimiz. ;) |
sardunyayı bununla sevdim
3 Eklenti(ler)
Geçen yaz Praktiker'den aldığım sardunyam.Kışın içeri aldığımda (güneş ışığından uzak) yapraklarını dökmüştü ama şimdi toparlandı,ama çok narin dokunmaya gelmiyor.Yanından geçsen çiçeği dökülüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bugün şakır şakır yağmur yağarken ben bir sitenin bahçesinden sardunya aşırmaktaydım :D kış mevsimi ama inşallah tutarda beni üzmez :p
|
1 Eklenti(ler)
tabi suya koydum hemen yarında ekcem :)
|
Alıntı:
|
Ben petek üzerinde köklendiriyorum nem ve sıcak iyi geliyor.
Gecen hafta aşırı soguklardan etkilenmediler cok şükür |
1 Eklenti(ler)
Odada köklendirdiğim çelikler çiçek açmaya başladı.
|
Herkese merhaba benim de 3-4 adet saksı sardunyam var.Şuan upuzun dal ve ucunda yaprakları var .Acaba bahara bol çiçeklenmeleri için neler yapabilirm? Şimdiden yapabileceğim önerileriniz var mı?
|
2 Eklenti(ler)
İlginiz için teşekkür ediyorum. Genelde bu tür mesajlar yazmam , üzüldüğüm bir ana denk geldiği için yazıverip, sizleri de çok gerekli olmayan bir mesajla meşgul ettim. Kusura bakmayın ve unutun lütfen , ben unuttum :)
Sevgili TürkanSultan, Sardunyalarını balkonunda izlemek beni de çok mutlu ediyor. Umarım baharda çiçeklerini ;yine balkonunda ; hep birlikte izleriz :) Sevgili SDurul, Üzüntüm sakagun'un fotoğrafıyla geçti bile :) Çok teşekkür ediyorum güzel arkadaşım. Az önce fotoğraflarını çektiğim kış güllerim... |
1 Eklenti(ler)
Sardunyalarımı sizlerle paylaşayım dedim (eskiler ve yeni çelikler hepsi bir arada) umarım beğenrsiniz
Eklenti 269597 |
Merhaba arkadaşar.
4 Eklenti(ler)
Balkonuma yaptığım mini serada kışı geçiren sardunyalarım.
|
Bu sardunyamı?Kayınvalidem ebegümeci olduğunu söylüyor ama sardunya ya benziyor.
http://img443.imageshack.us/img443/3584/1004342ain.jpg |
Sardunyanız sakız sardunya.:)
|
Merak etmeyin, sardunya bu.
Sanırım az ışık alıyor, yaprak sapları fazla uzamış, daha aydınlık bir yerde daha mutlu olacaktır. |
Sardunya olmasına çok sevindim gerçekten..Saksısını kaktüs saksısına dikmiştim kökleri çalışsın diye değiştireyimmi?Daha büyük bir saksıya alayımmı?
|
Saksısı şimdilik yeterli görünüyor, Sonbaharda ve ya İlkbaharda genişletebilirsiniz.
|
1 Eklenti(ler)
Yaz aylarında bile bu kadar açmadı sardunyam. Bütün kışı çiçekli geçirdi, kar yağmur demeden. Kapalı balkonda keyfi yerindeydi.
Eklenti 269860 Sevgili türkansultan dönüşünüz muhteşem olmuş, beklediğimiz gibi:) |
1 Eklenti(ler)
İlk defa güneşe çıktık.
|
Tekirdağ'da yaşıyorum sıcaklık 7-8 derece sardunyalarımı balkonuma koysam donarlarmı ?
|
Bizim Sardunya
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğimiz sardunyadan biri,okadar çok tohum çimlendi ki her öğrencimin evine göndermek zorunda kaldık
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalar saksıda başka, bahçede başka güzeller. Kanaatkar ve de bir o kadar bonkör sardunya her balkonda, her bahçede demirbaş çiçeğimizdir.
Çok güzel bir sardunya arşivi oluşmuş bu bölümde gerçekten. Görsel ziyafet. Gerçekten çok ilham verici :) Bahçemde sardunyalara bu sene çok daha fazla yer ayırmaya karar verdim. Dayanıklı olduğunu tecrübe ile sabitlemiş olduğum Pelargonium citronellum ve Pelargonium regal tercih edeceğim. Benim bahçede ilk yetiştirdiğim regaller. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
ben bundan istiyorum ama bi türlü bulamadım...:(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025