![]() |
1 Eklenti(ler)
Sevgili maki01 ve yağ-mur her ikinizinde ceylanları harika görünüyorlar.
Nasıl canlı ve parlaklar maşallah diyorum. Umarım benimde böyle ceylanlarım olur. Buda benim minik sardunyam , inşaat atığından aldığım yapraksız daldı.Çiçek açtı öyle mutlu oldum ki... |
3 Eklenti(ler)
Buda diğer sardunyalarım.
Büyük olan saksıdakini seradan aldım ,diğerleride çelik halinde diktiklerim. Renk renk sardunya ,sakız ve ceylanlarım olsun istiyorum.Ahh birde balkonum tam güneş alsa .Az güneş görüyor.Tam canlanamadılar . |
2 Eklenti(ler)
Geranium Pratense 3. çiçeğini açtı. Benim sardunyalardan çiçekli olanlar...
|
Harika;)Renk cümbüşü adeta.
Sevgili lir Geranium pratense sanırım sadece tohumla çoğalır. Çelikten yetişmesi pek mümkün görünmüyor. Eflatun sakızın renk tonu çok güzel. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
makro sardunya fotoğrafı :)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sakızlar güneşi görünce coşmaya başladılar ama topraklarını değiştiremedim bu sene,bahçenin hızına yetişemiyorum maalesef...Mürdüm rengi olan favorim ama rengini tam olarak fotoğraflayamıyorum,makinamdam memnun değilim aslında. Kırmızı ve sıklamen gibi renkleri ya çok soluk ya da çok cırtlak bir tonda veriyor.
Eklenti 221679 Eklenti 221680 Eklenti 221681 Elimde 7 renk sakız var.Çingene pembesi olan 2-3 senedir bende,büyük toprak saksıda. Diğerleri geçen yıldan kalma. Güya beyaz küçük saksıdakileri uzun saksılara alıp camdan sarkıtacaktım. Vakit darlığından istediğim çoğu şeyi yapamadım bu yıl. Seneye kısmetse... Eklenti 221682 Eklenti 221683 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sabah benim güzeleri çok inceleyemedim ama, 2 resim çektim ;)
|
sardunyalar...
4 Eklenti(ler)
Birkaç tanesini komşulara verdikten sonra bende kalanlardan bazıları ...
|
2 Eklenti(ler)
Benden iki resim.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 222376 |
3 Eklenti(ler)
Sardunyalarımdan çiçeklenenlerin fotoğrafını çektim sabah.
|
3 Eklenti(ler)
Bir iki tane daha;)
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızım. Flu çıktı fotoğraf. Çiçeği tam açsın bunu siler yeniden çekerim:)
|
4 Eklenti(ler)
Merhaba sardunyalara biraz küsmüştüm çünkü donmuştu ama rengine dayanamadım aldım formda konuya girip yazmalıyım diye düşündüm yalnız resimlere takıldım bayıldım galiba gene sardunyaya sarıcam bu yaz da :)
|
Sardunyalar açmaya devam ediyor.
http://img191.imageshack.us/img191/5509/sardunya5.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img193.imageshack.us/img193/8391/sardunya2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img845.imageshack.us/img845/7392/sardunya3.jpg Uploaded with ImageShack.us |
4 Eklenti(ler)
bunlarda benim sardunyalarım.. beyaz çiçekli olan sardunyanın ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? bana söyleyebilir mi?
pembe olan sanırım ceylan.. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar hepinizin sardunyaları çok güzel.
Bir kaç tanede benden olsun. |
1 Eklenti(ler)
Bir tane daha
|
1 Eklenti(ler)
Yaklaşık iki ay önce ekmiştim marifetine bakın şunun.
|
1 Eklenti(ler)
Buda yavru minyatür ceylanım.
|
1 Eklenti(ler)
Hadi son bir tane daha.
|
1 Eklenti(ler)
Sakızlarım coştu arkadaşlar,geçen yıl daha cılızdılar ama bu yıl budama yapmamama rağmen çok keyifliler.
Bu kadar renk yeter diyorum ama bu akşam işten dönerken 2 tl.ye satılan sakızları gördüm,elim gitti geldi gitti geldi ama almadım.;) Ne zamandır turuncu sakız arıyorum,takıntı oldu resmen bende,şöyle fosforlu bir turuncu..ama hiç bir yerde bulamıyorum. |
4 Eklenti(ler)
off maşallah bettycim bir harika maşallah,ben de pazara gittim sardunyalar çok iyi durumda değildi ama almadan edemedim yine:rolleyes:
Eklenti 224773 Eklenti 224774 Eklenti 224775 Eklenti 224776 |
1 Eklenti(ler)
|
[QUOTE=maki01;821304]Bu fotoğrafta ceylan tohumlarını görebilirsiniz :)
sevgili maki01 çiçekleri üzerinde kurumayamı bırakıyoruz tohum almak için:confused: |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025