![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Bana İzmirden Annem yolladı ıslak bir beze sarmış kargocu sağ olsun 1 gunde teslim olacak demiş ama bana 4 günde ulaştı yaprakları çürümüş kötü kokuyordu onları temizledim çeliklerin alrtlarını tekrar kestim diktim ama hiç tutacakmış gibi gözükmüyorlar bi tuhaf olmuşlar. Biyerde okumuştum çelikleri bir iki gün soldurun diyordu o yüzden sordum acaba hiçbir şeye sarmadan yollasalr tutarmı diye şimdi tekrar isteyecemde |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Alıntı:
Sevgili Kumyaka abi bir yol söylemişti '' sardunyaları sigara ya da odun külüne bandırıp dikin kesinlikle tutar ,köklenir '' demişti .Bende gelen tüm sardunya çeliklerimi bu yöntemle diktim . Bir tane bile zayii olmadı.Dikmeyi deneyin , denemekten bişey kaybetmezsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben toprak harcına ezilmiş mangal kömürü ilave ediyorum . Mangal kömürünü toz haline getirsek ve ona batırsak acaba işe yarar mi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Alıntı:
Ama kaktüslerde daha olumlu sonuç veriyor mangal kömürü tozu ... Kırıp diktiğiniz sardunya çelikleri her zaman gölgede çok daha hızlı tutup kökleniyor bence. Aydınlık ama gölge bir alanda toprağın köklen çağrısına asla hayır demiyorlar. Düzenleyen umıt79 : 27-05-2010 saat 23:31 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılarımla. |