![]() |
|
![]() |
#2431 |
Ağaç Dostu
|
Başarısız Appleblossom Rosebud Geranium getirtme teşebbüsümüzden sonra çoğaltıp kişilere dağıtmak için kendim aldığım bitkiler de tam bir fiyasko çıktı. Appleblossom Rosebud Geranium olarak gönderilen ve açması için dört gözle beklediğim sardunya bu çıktı. İngilizler, özelde Thompson & Morgan gözümde yerle bir oldu. ![]() Herkesten tekrar özür diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Ağaç Dostu
|
Muhteşem bir sardunya sevgili Jezebel, güzel günlerde büyütün... Ve lütfen hepimiz için harcadığınız değerli zamanınız ve emeğiniz için bizler teşekkür borçluyken özür dilemeyin. Tüm sürece verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ediyorum. Denemesek hep aklımızda kalacaktı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-05-2013
|
Sakiz sardinyalarim
Cicek acmaya basladilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Ağaçsever
|
Pembem
😄😄🌸🌸 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Ağaçsever
|
Lilam
🌸🌸🌸🌸 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-01-2013
|
Sardunyamin ciceklerinden birinden yesil bir cikinti uzanmis.dibinden şişlik var. Döllenmiş mi acaba? İlk defa goruyorumda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Resim olmadan söylemek zor ama tahmin ediyorum tohumun oluştuğu çıkıntıdan söz ediyorsunuz. Sardunya tohum ile üretim başlığında resmi olabilir, bir bakın isterseniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2013
|
Bunlarda 1 hafta önce diktigim celiklerim.Acaba bu mevsimde köklenirmi bilmiyorum ama ins olur.Sizce nasil görünüyorlar? Balkonda duruyorlar sabah günesi aliyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Ağaç Dostu
|
butun yaptiklariniz benim yaptiklarimla ayni, ayni kosullarda uygulama celik boyu saksi isik hepsi..ben de ilk defa yapiyorum.bskalim tutacak mi.sadece pet sise geciriyorum basina sera olsun diye arada havalandiriyorum.dogru mu ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sevgili arkadaşlar yaprak 7 ve inas 80, sardunya konusu bir derya - biz sardunyaseverler için ![]() Son mesajlarınızda değindiğiniz konularla ilgili açılan başlıklara davet etmek isterim sizi, tesadüfen tam da bu noktalardan bahsetmiştik biz de Sevgili maki01 ve S-bilge ile ![]() http://www.agaclar.net/forum/sarduny...m/29255-10.htm http://www.agaclar.net/forum/sarduny...um/29114-5.htm Bu arada Sn yaprak 7, estağfurullah ben hoca filan değilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Ağaçsever
|
oncelikle tesekkurler syn yaprak 7. insallah celiklermiz koklenir ve bol cicekli hallerinide görürüz.ama benim oldugum yer malum soguk ve yagmurlu hergun.ins kok curumesi filan olmaz.bol köklenmeli ve cicekli gunler bizimle olsur... syn Cymbelina. sayfayi gözgezdirdim ve guzel calisma olmus.okudugum kadariyla ters bir seye rastlamadim. hepsini iyi uygulamisim.yani bir acemi sardunyaci olarak iyi basarmisim dicem ama dereyi görmeden pacalarimi sivamak da istemem acikcasi.tskler bu sayfa tam biz acemiler icin cok ögretici olmus. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Ağaçsever
|
![]() bakin arkadaslar sari sardunya buldum.3 tanesi 7.99 euro.esimi ikna edebilirsem online siparis vermek istiyorum.ins benim olur bu güzellik... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Hayallerimdeki sardunya ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
çok güzel sarı sardunya bende isterim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2012
|
Sayın inas80 eğer internetten bulduysanız lütfen linkini paylaşır mısınız. Çok hoşuma gitti bu renk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Ağaçsever
|
https://www.baldur-garten.de/produkt...ow/detail.html almanyada cicek satan bir site.ama türkiyeye kargo yok sanirim.sadece avrupa ülkelerine var. ama bir kac yila kalmaz her yerde cogalir ins bu renk harika ya insan gözünü ayiramiyor. Düzenleyen inas80 : 11-05-2013 saat 00:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
izmirdeki avrupa çiçekçilikten alan arkadaşlar varmış bilginize sarı sardunyadan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Thomson Morgandan geçen sene katlı mor sardunya diye geldi. Ebegümeci çiçeği imiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Ağaç Dostu
|
Evet bende bu günlerde yol kenarında bol bol Ebegümeci görüyorum.İlk gördüğümde Anneme sordum bu yol kenarlarında sakız sardunyaya benzeyen birşeyler açmış nedir onlar diye, oda Ebegümeci onlar demişdi.Çok faydalı bir bitkiymiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Maalesef gözünün içine bakıyordum. 1metre uzadı ve sonuç. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Benol Hazaroğlu, insanın ilgi gösterip gözü gibi koruduğu bitkileri farklı bir bitki çıkınca çok kötü oluyor gerçekten. Neyse kısmet değilmiş. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz türe kavuşursunuz. Ama bu işten para kazananlar daha ciddiye alarak işini yapsa artık. İnsanların hem parası ile hemde umutları ile oynanıyor. Sayın inas 80 bu sarı sardunya gerçekten muhteşemmiş. İnşallah en kısa zamanda yaygınlaşır. Ben sardunyaların sulamasını çok yaptığımız zaman daha az çiçek açtığını duymuştum doğru mudur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili inas80, doğru başlığa yazmadığınızı bile bile neden yazdığınızı anlamakta zorlanıyorum. Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/bu-bitk...tm#post1153443 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Ağaç Dostu
|
Iki yıl sarı sardunyayı yaşatmak için uğraştım ya ben başaramadım ya da Gönül hanımın dediği gibi diğer sardunyalara göre çok narin geçen yaz onu kaybettim. Diğer sardunyalarım benim evden altı ay uzak kalmama eşimin kötü bakımına rağmen yaşadılar. İlk fotoğraf evvelki yıl ikinci fotograf ise ikinci yılı ama hiçbir zaman arkadaşımızın gösterdiği gibi top sarduya olmadı belkide cinsinden yinede goruntusu cok güzeldi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2013
|
Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen yeni üye olmuş bulunmaktayım. Bu siteyi açıp çiçekseverlerle bizleri bir araya toplayan, ve bitkilerin her türlü bakımını derin tecrübeleri ile bizlerle paylaşıp katkıda bulunan tüm arkadaşlara canı gönülden tşkr ediyorum tecrübelerinizden faydalanmış biri olarak. Bol çiçekli günler geçirmeniz dileğiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2013
|
çok sevipte ulaşamadığım bir tür sakız sardunya doya doya keyfini çıkarın bu güzelliklerin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ceylan, pelargonium, sakız, sardunya |
|
|