agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-01-2008, 19:29   #13
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Avakado mezesi

[QUOTE=Mehmet Ali Aşık;193647]Avokado ile bilgilerinin yanlis oldugu kanatindeyim. Avokadonun sut ve bal ile yendigini hiç duymadim.




Beyefendiye katılıyorum,ben kendi tuzlu tarifimi vereyim.


Olgun avakadoyu ortadan ikiye kesip çekirdeğini çıkarın.(yeterince olgun değilse gazeteye sarıp,oda ısısında bekletmelisiniz, hemen olgunlaşacaktır.Sert ise denemeyin bile yenmeyecek kadar acı olur,olgunlaşmasını beklemelisiniz).
Kaşık yardımıyla kabuğun içini sıyırın ve çatalla iyice ezin,sızma zeytinyağı,bol taze limon suyu,tuz ve isterseniz ezilmiş 1-2 diş sarmısakla şöyle bir karıştırın.Mısır cipsinizi nefis dipinize daldırın ve yiyin,ya da 1 yudum rakının ardından 1 çatal atın ağzınıza,sonra da bana fikrinizi yazın.


Düzenleyen berduray : 22-01-2008 saat 19:30 Neden: başlığı unutmuşum
berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025