agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 2 Gönderen Eser İlhan
  • 2 Gönderen ahmeter
  • 4 Gönderen Melih Bakırlıoğlu
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen pria
  • 2 Gönderen omar

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-12-2014, 08:17   #11
Ağaç Dostu
 
omar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-08-2007
Şehir: Ankara / İzmir
Mesajlar: 498
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hatipali74 Mesajı Göster
Yıl boyunca yemem için alacağım 80-100 kg. zeytinyağını en iyi nasıl saklarım. Buralarda genelde Tarım Bakanlığından onaylı içi beyaz, dışı mavi plastik bidonlar kullanılıyor. ne kadar sağlıklıdır? İnternette araştırdığımda en iyi saklama şeklinin laklı teneke veya cam şişe olduğu yazılı. Onların da dezavantajları var. Yukarıda yazdığım plastik bidonları kullanan var mı? Yormlarınız için şimdiden teşekkürler...
Cam şişe, zeytinyağının sağlıklı saklanmasında yegane saklama şekli olduğuna inanıyorum. Cama etki eden tek asit "hidroflorik asit" onunda zeytinyağı bileşiminde olmadığını biliyorum. Dezavantaj olarak adlandırılabilecek tek şey diğerlerine oranla camın KIRILGAN olması. Belki az daha da pahalı. Biraz dikkat ve koruma ile sağlıklı zeytinyağı tüketilebilinir. Afiyet Olsun

Güler ve uzman16 beğendi.
omar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025