agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni92Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-04-2012, 21:56   #22
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Sn. Mrduran, paraşüt ipi dediğiniz sanırım benim paracord dediğim ip ile aynı ya da benzer. Sarınca fotoğrafını ekleyeceğim zaten. Yalnız ipi cilaya daldırmayı daha önce hiç duymamıştım, yarın Sefa Hocama sorarım.

Teveccühünüz için teşekkür ederim ama gerçekten öyle maharetli biri değilim, eğe ile çalışmak sabrettikten sonra kolay aslında. Bir daha ki sefere niyetim bir et bıçağı yapmak. Sapta da kemik sap yapmaya hevesliyim ama biri biraz göstermeden kendi başıma yapamam. Bu bıçağı aktif olarak mutfakta kullanmayacağım, doğa gezilerimde eşlik edecek bu sebeple sapının ip olması kullanım amacına uygun olacak ama et bıçağının sapı yıkamaya uygun bir şey olmalı. Bakalım zaman ne gösterecek.

Saygılar benden.

mrduran beğendi.
syılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025