agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni92Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-04-2012, 19:45   #21
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Merhaba efendim,

Harika bir işe soyunmuşsunuz. Üstelik bıçağın şekli çok işlevsel tarzda, veya benim sevdiğim türden. Helâl olsun size ve değerli ustamıza.

Acaba sapını ince paraşüt ipi ile sıralı ve düzgünce, avuca uyacak şeklide örüp tekne cilasına 1 er saat ara ile daldırılsa ve sabır ile işleme devam edilse diyordum efendim. Fakat bulaşık makinasına sokmamak şartı ile)).

Ben sizin gibi marifetli değilim, ama beğendiğim bir bıçağın sapını bozup dediğim şekilde yapmıştım(arkadaşım önermişti). Kullanım açısından çok rahat oluyor. Avucunuzda sanki yumuşak bir serinlik varmış hissi veriyor. İpin kıvrımlarını da muhafaza ettiğinden daha iyi kavranıyor. Cilanın altındaki düzgün örülmüş ip te güzel görüntü veriyor.

Kullandığınızı söylediğiniz malzemeleri bilmiyorum ama profesyonel işi olduğu göze çarpıyor. Tekrar tebrikler sayın Syılmaz.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

syılmaz ve Pusarık beğendi.

Düzenleyen mrduran : 12-04-2012 saat 19:47 Neden: harf hatası
mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025