agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni92Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-04-2012, 13:16   #18
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
1. fotoğrafta Sefa Hocam bıçağın bileylemesini yaparken. Sonrasında Türk usulü keskinlik testi olan kolda ki kılları traş ettik. Gayet keskin olmuştu.

2. fotoğrafta polisaj işlemi ile bıçağın üzerinde ki çapak vs. artıklar temizlenirken.

3. fotoğrafta bıçağın düz kısımlarına zımpara yapılırken.

Bugün anladım ki ben bıçağın sadece amelelik kısmını yapmışım, ustalık kısmını Sefa Hocam yaptı.

Sap kısmına paracord ip sardıktan sonra son ve nihai halinin fotoğrafını ekleyeceğim.

Eklenen Resimler
   
Tura, mrduran ve Pusarık beğendi.
syılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025