agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni92Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-04-2012, 13:05   #1
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Daha sonra çeliğin gerilimini almak için ikinci bir işlem daha yapıldı bu sefer tahminen 250 derece civarında iken bıçak yeniden yağa daldırıldı. Daha sonrasında çeliğin sertleşmesini kontrol etmek için bıçağın ağzını eğe ile yontmaya çalıştım, çelik gayet iyi sertleşmişti.

Eklenen Resimler
    
mrduran, YeniBON ve Pusarık beğendi.
syılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-01-2017, 15:47   #2
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-03-2012
Şehir: ısparta
Mesajlar: 1
kullandığınız yağ neydi

vedad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025