agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 1 Gönderen Zekoş
  • 1 Gönderen malina

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-05-2009, 13:11   #21
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Evet, o süslemelere çok dikkat etmek gerek. Bir de tabağa bir şey yapışıp yapışmadığına dikkat edin

Bir defasında, kabuğu üzerinde bir diş sarmısak, nasıl olduysa tabakla birlikte mikrodalgaya girdi. Mutfaktan bir dakikalığına çıkmıştım. Döndüğümde tüm fırının içini is kaplamıştı. Mutfağı havalandırınca sorun kalmadı ama fırın temizlenmesine rağmen is kokmayı sürdürdü.

Nesli tükenmiş bir servis elemanıyla telefonla konuştum, aklı o verdi. Bir kaba konmuş mangal kömürünü 3-4 gün içinde tut, kokuyu alır demişti.

Dediği oldu, tekrar kullanmaya devam ediyorum

KAPTANzst beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025