15 yıl kadar bir süredir kullanıyorum, olmazsa olmazım diyebilirim mikrodalga fırınım için, benimki ilk yerli üretimlerden biri ve hem ızgara hem turbo fırın hem de mikrodalga olarak 3 özellikli, bu ürün uzun yıllar satışta değilken, geçtiğimiz yıl sanırım, arçelik tarafından tekrar piyasaya verildi,
ben mikrodalga kısmını sadece dondurulmuş hayvansal ürünleri eritmek, cam veya seramik-porselen bardakta su-süt, tabakta yemek ısıtmak için kullanıyorum,
bir kez bu fırında ısıtılmış pilav veya makarna yerseniz kesinlikle satın alırsınız sanıyorum, süresini iyi uyguladığınızda ilk pişirdiğiniz gibi bir pilav yersiniz, ısıtmak istediğiniz şey az miktarda ise kesinlikle ideal bence,
yalnız plastiklerin her ısıtmada veya pişirmede gıdamıza karıştığını düşündüğüm için plastik kapları mikrodalgada kullanmıyorum, pişirme konusunda da ağız tadıma sağlığımdan daha düşkün olduğum için sanırım, bana uymuyor, ama sağlıklı beslenmek isteyen bir kişi rahatlıkla tüm malzemesini çiğden koyarak gayet güzel, sağlıklı ve çok çok pratik yemekler yapabilir....
|