![]() |
Bu durumda Sn.Gilan'a bu çok sevdiğim bitkiyi haber verdiği için çok teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
|
O Delosperma gerçek mi taklit mi:):D
Gerçekten bir doğa harikası bunlar;) |
|
1 Eklenti(ler)
Bu renklere bakılırsa gerçekten de gerçek:)
|
Alıntı:
Panik yok :) Form ve bakımlı bitkiler (fiyatlar biraz Karşıyaka'ya göre farklı) isteyenler bu seraları gezmeli. |
Çamlıkaya'da saksılı 4 TL. idi.Oradaki saksılar büyük mü?
Başka örtücülerden ne var? |
Biz ancak resmini ve ismini yazarsanız, tanıyor ve bilği sahıbi oluyoruz :)
Bazılarının fotoğrafını çektim, forma yüklerim. Saksılar en fazla 20 cm çapındaydılar. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
bu etkinlikte bende olmak isterim ltf alışvrişten benide haberdar edermisiniz? sevgilerimle...
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
En alttaki Andromeda'nın açmış hali mi bu yoksa şu anda görülenler tomurcukları mı?
|
Tomurcuk halinde olanlarda vardı, açmış olanlarda.
Daha fazla açıyormu bilmiyorum :) |
Peki Ümitköy'deki hangi peyzaj bu? :)
|
Köyün içinde 8, 10 peyzajcı yay yana, 1. serada bu bitkiler. Ankara'nın en büyük peyzaj firmaları oradalar.
|
Orayı biliyorum. Hatta İlkYaz'ın müdavimiyim diyebilirim. Her cumartesi, kahvaltı sonrası ilk işim neler gelmiş diye bir uğramak oluyor :)
1.sera dediğiniz sanırım anayolun kenarında olan, ithalatçı, bol çeşitli ama pahalıca olan gibi anladım. (Adını hatırlayamadım onun) |
Aynen dediğiniz yer; ithal ürüncü, pahalıcı :) Mutlaka pazarlık yapınız, biraz iniyorlar.
|
Bu bol çeşitli, ithalatçıya Eskişehir yolundan arabayla nasıl gidilir.
|
Alıntı:
İlk trafik lambaları OPET istasyonunun önünde onu düz geçiyoruz. Köy içine girmeden, ilk lambalardan sağa dönüyoruz, 300 metre sonra parkedip, karşıya geçiyoruz ; seralar :) |
Alıntı:
Ya da benim yaptığım şekilde, 300m sonra parketmeyip devam edip ilk ışıklardan "illegal" bir U dönüşü yapıyoruz :) 200m kadar geri gelip sağa giriyoruz. (Bu sağa giriş yolun kıvrıldığı bir yerde kalıyor, gözden kaçırmamak için yavaş gitmek lazım) İlk önümüze çıkan sera bu ithalatçı oluyor. |
Hatta Google Maps'ten :)
39.885026, 32.693617 |
Teşekkürler k0900 ve gilan.
Bu tariflerle elimle koymuş gibi bulurum. :) |
1 Eklenti(ler)
Saxifraga Serisi:
Saxifraga ''Carniolica'' parlak mavi-yeşil yapraklar 4in.(10cm) 4in. (10cm) Çiçeklenme: Mayıs-Haziran Height: 4in.(10cm.) Spread: Growth Yükseklik: 4in. (10cm.) Yayılı Büyüme: Yavaş Ekim ve ilk yılında nemli tutun |
1 Eklenti(ler)
Saxifraga ''Dartington Beyaz''
Çiçeklenme: April May . Height: 4in.(10cm) Spread: 6in.(15cm) Büyüme: Orta Toprak türü: nemli iyi drenej Tercih: Gölge Kısm |
1 Eklenti(ler)
Saxifraga ''Doktor Ramsay''
Çiçeklenme: Mayıs-Haziran Height: 8in.(20cm) Spread: 25cm Toprak türü: kumlu ve iyi drene Tercih: Gölge Kısım Su ekim ve ilk yılında nemli tutun Saxifraga ''Kathleen Pinsent'' |
Alıntı:
|
Hımmmm şimdi anlaşıldı :)
|
Tam hatırlayamadım eski mesajlarıma da dönüp baktım bulamadım. Kaya bahçesi için bir arkadaş tohum veya fide getirtmeyecek miydi? Yaşlandım mı ben:(:(
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kaya sepetinde boş yer var devam edin denizakvaryumu fideler küçükmüş daha çok çeşit alır:rolleyes:
Eklenti 77843 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025