![]() |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 205197
Eklenti 205198 Eklenti 205199 Eklenti 205200 Eklenti 205201 İnşallah beğenirsiniz arkadaşlar ve size ilham verir fotoğraflar :) |
4 Eklenti(ler)
Bu sevgili adaşım acemifüsun için :)
|
1 Eklenti(ler)
....
|
|
İlk fotoğraf hayallerimin evi ,hemen masaüstünü resmini değiştirdim :)
|
|
Alıntı:
|
Sn.Fesleğen, Füsun hanım, çok güzel fotoğraflar. Her birinden alınacak fikirler var.
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Yine muhteşemler sevgili füsunAnk :)
Ama ya bu resimler bulundukları yerlerden kaldırılırsa diye en beğendiğim ikisini buraya da ekleyeyim dedim. :) Çiçekler kadar etraftaki sevimli objeler de ortamı şenlendirmiş: Eklenti 215162 Eklenti 215161 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bizim de böyle heucheralarımız olsa da sıra sıra dizsek. :rolleyes:
Eklenti 216022 Eklenti 216023 Eklenti 216024 Eklenti 216025 Eklenti 216026 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Akşam akşam gözüm gönlüm açıldı , teşekkürler.
Uzun boylu bitkiler yüksük otu ,hezeran ve acıbakla sanırım .Bunlar seralar da niye satılmaz ki... |
Benim de en sevdiğim 3 bitki. Fidanlıklar neden yetiştirmez diye ben de çok merak ediyorum. Hep aynı bitkilerden sıkılmadılar mı? Neden araştırmacı değiller? Değişiklik neden sevmezler? Bu bitkilerin çiçeklenmesi için 2 yıl beklemek gerekiyor, oysa açmaya hazır halde saksılarda satılsalar ne kadar güzel olur.
Benim bir fidanlığım olsaydı, Clematislerin her çeşidini, Heucheraların her çeşidini, dev acı baklalar, Yüksükotları, çok yıllık Delfiniumların her rengini doldururdum. |
Ben bir de delospermalardan istiyorum, mümkünse. :D
|
Bu sıra onlar da yakın takibimde sevgili Gilan. :) Delospermalar, sadece baharda mı çiçekleniyorlar?
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Delosperma cooperi yaz aylarında, http://davesgarden.com/guides/pf/go/1928/ Eklenti 216655 Delosperma nubigenum bahar sonu, yaz başı, http://davesgarden.com/guides/pf/go/38296/ Eklenti 216656 Delosperma mesa verde ise ilkbahardan-sonbahara tüm sezon çiçekliymiş. http://davesgarden.com/guides/pf/go/67208/ Eklenti 216642 Daha da bir sürü türü var... İstanbul'da buz çiçeği, acem halısı yetişiyor neyse ki. Ankara için bunları bulmak şart. :rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
Bir iki gün önce bir çiçekçiden aldığım Delosperma cooperi. Diğer renklerinden de bulmak lazım çok güzellermiş:)
Eklenti 216705 |
Sevgili günebakan, delosperma olduğuna emin misiniz? Eğer öyleyse atlayıp geliyorum. :D
Benzer çiçekli pek çok bitki var, mesela damat bohçası ya da damat mendili denen bir tür neredeyse aynısı. Ama delospermanın özelliği -35 derecelere kadar dayanabilmesi. |
Adını bilmiyorum ama , günebakanın eklediği çiçekten bende var. Kar ve kış bahcedeydiler şu anda açıyorlar.
Birazdan foto. ekliyeyim |
Şimdi kafam karıştı çok benziyor çünkü. Ama daha iyi bilen birileri onaylarsa kesinleşir:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025