![]() |
|
|
|
Bahçe yaratıyoruz, düzenleme az geldi... :)
5 Eklenti(ler)
Üniversiteden hocam olan, Alaaddin Kirazcı ve ben(Hakan Güpür) okulun bahçesinde çeşitli denemeler yapıyoruz ve sizlerle paylaşmanın iyi olacağını düşündük.... İşte bir kaç fotoğraf:
Eklenti 411462 Eklenti 411463 Eklenti 411465 Eklenti 411466 Eklenti 411467 |
Hepsi birbirinde güzel, müstakil bir evim oluncaya kadar hayallerimi süslemeye devam edecekler ;)
|
Alıntı:
|
Merhaba benim hafif eğimli bir bahcem var bunun için nasil bir tasarım uygulamalıyım bana yardımcı olur musunuz
|
Bahçelerin hepsi çok güzel. Herkesin istediği gibi bahçeler düzenleyebilmelerini dilerim.
|
2 Eklenti(ler)
eller neler yapmış neler.. bunlaarı belki yapamam ama yukarıda gördüğüm içecek kapaklarıyla yapılan aksesuarı denemeyi düşünüyorum.
|
3 Eklenti(ler)
benim de katkım olsun. sade ama şık bahçeler. :rolleyes:
|
muhteşem...
|
2 Eklenti(ler)
bi kaç örnek de ben eklemek istedim ama inşallah yüklenmiştir.
Minik adamlar için :) |
4 Eklenti(ler)
Yeni güzel görseller. Gabion Duvar Tekniğiyle yapılmış.
|
Görüp yapan olursa üsttekileri, bana da bilgi versin lütfen yapılışı için.
|
Arkadaşlar böyle şeyleri paylaşıyorsunuz çok güzel de ; sonradan kendi bahçemi beğenmez oluyorum , rüyalarımda bile bahçe düzenliyorum yahu :( Azıcık da bana acıyın :(
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Samsun un sahil kesiminde oturuyorum.yer minesi adını verdiğiniz bitki olduğu yerde çoğalarak yayılıyor suyu çok seviyor.saksıyı sevmiyor.toprakta çok geniş alanları kaplayabir.selamlar..
|
4 Eklenti(ler)
Bahçede bu şekilde bir tezgah, iyi fikir.
Eklenti 459314 Eklenti 459315 Eklenti 459316 Eklenti 459317 |
Merhaba arkadaşlar ,
Ben uzunnnn bir aradan sonra tekrar döndüm.hep yazılanları takip ediyor çok mutlu oluyordum.şimdi bahçesi olan bir evim oldu .kısmette bu yaz taşınacağım.amabahçeyi nasıl düzenliyeceğime karar veremiyorum.ev Ankara da gölbaşında içinde dikili meyve ağaçları var ama ben çiçek,sebze yetiştirmek te istiyorum.su malum yok .her yer kurak .yan komşular su yok diye sadece ağaç ekmişler yerler çıplak toprak.deneyimlerinize ,bilgilerinize çok ihtiyacım var ..sevgiler |
hoş geldiniz, bahçeniz hayırlı olsun 25ERZURUM..
|
Alıntı:
|
Fotoğraflar çok güzel. Paylaşanlara teşekkürler.
|
Merhaba, hoş geldiniz, eviniz hayırlı olsun. Bahçenizin büyüklüğünü bilmiyorum, ama ilk etapta şunları söyleyebilirim. Ben de benzer durumlarla karşılaştım. Önce lüzumsuz gördüğüm ağaç, çalı, sarmaşık vb. gibi alanı daraltan ve benim amacımı zorlaştıran unsurları ortadan kaldırdım. Bir bölüm alanı çimlendirdikten sonra, kendi zevkime uygun yeni fidanlar diktim. Fidanları duvar kenarında sıraladım. Ortada yarattığım alanda ise sebze yetiştirmeye başladım. Bahçeniz ne ölçüde güneş alıyor bilmiyorum ama, güneşiniz az ise, bir de buna ağaçların gölgesi engel faktörü olarak ortaya çıkarsa, sebze işi kısıtlı bir alana sıkışır. Kolay gelsin.
|
çok güzeller bravo...
|
merhabalar, 400 metre kare bahçem var.çok faydalı oldu, düzenleme için teşekkürler
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Örnek uygulamalardan esinlenerek bir bahçe oluşturmaya çalışıyorum. Daha çok eksiği var ama bitkilerin gelişmesi, yayılması, yeni bitkilerin ekilip dikilmesi gerekiyor. Şimdilik durum bu...
Eklenti 483609 Eklenti 483610 Eklenti 483611 Eklenti 483612 Eklenti 483613 |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
fotolar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025