![]() |
son resimdeki süs havuzu süpermiş tarifi yokmudur ki yapsak bizde
|
5 Eklenti(ler)
..................
|
Ne demeli, bilemiyorum hiç bir yorumda da bulunmuyorum.)))))
|
95. mesajın sondan ikinci fotoğrafı harika. Koi balıkları ne güzel olurdu öyle bir havuzda.
|
4 Eklenti(ler)
Birazda ışıklandıralım bahçeleri...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 136732 HAVUZ YAPIMI HAVUZ YAPIMI 2 |
5 Eklenti(ler)
Bahçesinde tulumbası olanlar için şirin bir örnek
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Demek ki havuz ve köprü koymak için çok geniş alanlara ihtiyaç yokmuş. :)
http://home-and-gardening.info/wp-co...den-design.jpg Eklenti 142052 |
Paylaşımlarınız için teşekkürler sayın füsunANK. İnsan yaşlanmaz bu güzelliklerin içinde.
|
1 Eklenti(ler)
Yerim dar diyenler için güzel bir uygulama ...
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüs severler için...
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar da küçük bahçeler için örnekler, biraz inceleyince hiç öyle yapılması imkansız değiller. Bitkilerin çoğu tanıdık, tanıdık olmasa da iklime uyacak benzer renkli bitkilerle hazırlanabilirler. Çoğunda çimle uğraşmaya gerek yok.
Eklenti 171995 Eklenti 171996 Eklenti 171997 Eklenti 171998 Eklenti 171999 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 172004
"Güzellik detaylarda gizli" imiş gerçekten de... Eklenti 172005 Bu fotoğrafı Adalet Hanım için ekliyorum, "Çim olmadan da şahane olabiliyormuş" Eklenti 172006 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 172007
Bizim "Hosta"lar ne zaman böyle olacak kimbilir? Eklenti 172008 Sanki öylesine dikilivermiş gibi görünse de ince ince düşünülerek hazırlanmış. Renklerin ve bitkilerin uyumu şahane. Eklenti 172009 Bu çitin benzeri koçtaşta satılıyordu. Sağdakiler "Şakayık" sanırım. Eklenti 172010 Adalet Hanım'ın baharda açan "Clematis"den değil bunlar? :) Aynı tonda top top çiçek açan bitki neydi? aynı tonda ve zamanda açan iki çiçek yakışmış birbirine. Eklenti 172011 |
4 Eklenti(ler)
|
[
Aynı tonda top top çiçek açan bitki neydi? aynı tonda ve zamanda açan iki çiçek yakışmış birbirine. Eklenti 172011[/QUOTE] Mor toplar Allium ,elinize sağlık zevkle inceledim. |
Sağolun Nurcan Hanım. :)
|
Gerçekten çok güzel.Acaba benim bahçem de böyle olabilecek mi? :) Şuan çok boş ve çıkan yabani otlarla uğraşıyoruz.
|
Sayın Simsud yabani otla mücadeleye başladı iseniz hiç mereklanmayın sizin de bahçeniz güzel olmaya aday.Sevgiyle kalınız.
|
ayy!!! bu bahceleri gördükçe deliye döndüm.
elinize sağlık |
ne güzel bahçe örnekleri var.inşallah bizimde zamanle böyle güzel bahçelerimiz olur.
|
offfff.... rüya gördüm sanki...
|
Bu güzellikler bir gün bizim bahçemizde de olurmu ....
|
Alıntı:
|
Birkaç resimde benden
5 Eklenti(ler)
|
emeğin için çok sağol
|
Bende bahçemi nasıl düzenlerim diye düşünüyordum. Epey fikir sahibi oldum. Teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç örnekte ben göndermek istedim:p
Eklenti 205177 Eklenti 205178 Eklenti 205179 Eklenti 205180 Eklenti 205181 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025