![]() |
|
![]() |
#93 |
Guest
|
O Delosperma gerçek mi taklit mi ![]() ![]() Gerçekten bir doğa harikası bunlar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
Bu renklere bakılırsa gerçekten de gerçek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Panik yok ![]() Form ve bakımlı bitkiler (fiyatlar biraz Karşıyaka'ya göre farklı) isteyenler bu seraları gezmeli. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Resimler : |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Orayı biliyorum. Hatta İlkYaz'ın müdavimiyim diyebilirim. Her cumartesi, kahvaltı sonrası ilk işim neler gelmiş diye bir uğramak oluyor ![]() 1.sera dediğiniz sanırım anayolun kenarında olan, ithalatçı, bol çeşitli ama pahalıca olan gibi anladım. (Adını hatırlayamadım onun) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk trafik lambaları OPET istasyonunun önünde onu düz geçiyoruz. Köy içine girmeden, ilk lambalardan sağa dönüyoruz, 300 metre sonra parkedip, karşıya geçiyoruz ; seralar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ya da benim yaptığım şekilde, 300m sonra parketmeyip devam edip ilk ışıklardan "illegal" bir U dönüşü yapıyoruz ![]() 200m kadar geri gelip sağa giriyoruz. (Bu sağa giriş yolun kıvrıldığı bir yerde kalıyor, gözden kaçırmamak için yavaş gitmek lazım) İlk önümüze çıkan sera bu ithalatçı oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Saxifraga Serisi: Saxifraga ''Carniolica'' parlak mavi-yeşil yapraklar 4in.(10cm) 4in. (10cm) Çiçeklenme: Mayıs-Haziran Height: 4in.(10cm.) Spread: Growth Yükseklik: 4in. (10cm.) Yayılı Büyüme: Yavaş Ekim ve ilk yılında nemli tutun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Saxifraga ''Doktor Ramsay'' Çiçeklenme: Mayıs-Haziran Height: 8in.(20cm) Spread: 25cm Toprak türü: kumlu ve iyi drene Tercih: Gölge Kısım Su ekim ve ilk yılında nemli tutun Saxifraga ''Kathleen Pinsent'' |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |