![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Panik yok ![]() Form ve bakımlı bitkiler (fiyatlar biraz Karşıyaka'ya göre farklı) isteyenler bu seraları gezmeli. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Saxifraga arrendsii den ben de almıştım, hatta Ankara başlığında da söylemiştim 2 hafta kadar önce Ama ben gittiğimde Findling yoktu, yeni gelmiş olmalı. Ya da ben görmedim. Ondan var mıydı yeterince? Haftasonuna kadar kalır mı dersiniz? ![]() Pembe beyaz çok yakışır yanyana.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Son iki saksı kalmıştı, bir beyaz bir kırmızı. Hafta sonuna kalmaz, bugün itibarıyla ikisi de gider diye düşünüyorum. Gerçi meraklısına kabilinden çiçekler ama zor şartların bitkilerini sevenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Umarım devamı olur. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Çamlıkaya dan ; delosperma congestum ve Delosperma nubigenum da bekliyorum. http://www.agaclar.net/forum/showpos...6&postcount=28 Sn.Sabah sesimizi duyurur ![]() ![]() http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/222797/ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaya bahçeleri için yavaş büyüyen phlox subulata da uygun olur. Daha önce yerörtücülerde adını anmıştık. Bahçede görünüşleri muhteşem. ![]() Düzenleyen sabah : 04-05-2009 saat 14:31 Neden: Fotoğraf düzeltildi. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
O Delosperma gerçek mi taklit mi ![]() ![]() Gerçekten bir doğa harikası bunlar ![]() |
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Bu renklere bakılırsa gerçekten de gerçek ![]() |
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Resimler : |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Orayı biliyorum. Hatta İlkYaz'ın müdavimiyim diyebilirim. Her cumartesi, kahvaltı sonrası ilk işim neler gelmiş diye bir uğramak oluyor ![]() 1.sera dediğiniz sanırım anayolun kenarında olan, ithalatçı, bol çeşitli ama pahalıca olan gibi anladım. (Adını hatırlayamadım onun) |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk trafik lambaları OPET istasyonunun önünde onu düz geçiyoruz. Köy içine girmeden, ilk lambalardan sağa dönüyoruz, 300 metre sonra parkedip, karşıya geçiyoruz ; seralar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ya da benim yaptığım şekilde, 300m sonra parketmeyip devam edip ilk ışıklardan "illegal" bir U dönüşü yapıyoruz ![]() 200m kadar geri gelip sağa giriyoruz. (Bu sağa giriş yolun kıvrıldığı bir yerde kalıyor, gözden kaçırmamak için yavaş gitmek lazım) İlk önümüze çıkan sera bu ithalatçı oluyor. |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Saxifraga Serisi: Saxifraga ''Carniolica'' parlak mavi-yeşil yapraklar 4in.(10cm) 4in. (10cm) Çiçeklenme: Mayıs-Haziran Height: 4in.(10cm.) Spread: Growth Yükseklik: 4in. (10cm.) Yayılı Büyüme: Yavaş Ekim ve ilk yılında nemli tutun |
|
|
|
![]() |
|
|