agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Peyzaj, Bahçe Düzenleme
(https)

Beğeni Düzeni24Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski Dün, 13:21   #31
Yeni Üye

Ejder İnciri's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2021
Durumu yaşayan deneyimi olanlar öfkemizin derinliğini kavrayabilir.

Aşılı bakımlı bile olsa insan sağlığı açısından zararlı, kist vs gibi bilindik şeyler değil, iş böbrek yetmezliğine kadar uzanabilir, tek hücreli zararlı mikrop barındırıyor bünyesinde ve insanlara geçebiliyor.

Bahçe de elinize eldiven takın, mesela ben nane ekmiştim ortasına dışkısını bırakmış o naneyi olduğu gibi ordan çıkartıp çöp konteynırına attım, yıkama ile asla mikroplar arınmaz...

Kedi köpek düşmanı olmak istiyorsanız bitkilerle uğraşın, özellikle ıtri bitkilerle uğraşın. İnternet de çoğu yer de yalan bilgiler yaygın, kekik lavanta biberiye vb kedi köpek kovar şeklinde, tamamen uydurma, kovmaz.

Aksine bu bitkiler kedi köpeği kendine çeker, enteresan bir şeye tanık oldum, 'önceden kedi köpek sevgimiz var dı yok oldu' diyenler çok sayıda.

Ardıç katranı, toz kükürt, denemediğim şey kalmadı, karabiber biraz fayda ediyor etkisi geçici ve çok maliyetli.

Son zamanlar da kedi köpek sahiden arttı ve istilacılar, hayvan sever olduğunu iddia edenler mi bu konu da bizi aydınlatıcı taraf olacak yoksa yetkili birileri mi bilemedim, nasıl domuz kurbağa haşereler çoğalınca imha ediliyorlar, kedi köpek bu kıyasta nerede bilemiyorum.

Hayvan severlikten bahsedip kedilere tavuk balık ikram etmekte kronik tutarsızlık.

Ejder İnciri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025