![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-08-2012
|
Sn Güler Hn, Verdiğiniz detaylı açıklama için cok teşekkürler Bugün işten çıkınca tarım ilaçları satan bir dükkana uğradım ve Roundup ile Inpul satınaldım (sizin mesajınızı henuz okumamıştım- Inpul arayan arkadaşlara yardımcı olabilirim) Roundup ile ilgili ilk düşüncemı aşağıda anlatmak istiyorum ![]() kırmızı ile işaretlemeye çalıştığım alanı tamamen kaybettim. Uzerinde canlı kalan otlar, sadece ayrık ve topalaklar. Tektek uğraşmak yerine Bu kısmı tamamen kurutup yeni çim uygulaması yaparım diye düşünmüştüm. 20 gün içerisinde bu alan temizlenirken diğer alanlara topalak için inpul uygulayıp sararan kesimleri temizleyip ekim yapmayı planlıyordum Anladığım kadarı ile bu düşünce geçerli olmayacak ama çizdiğim alanı zaten yeni çim ekimi gibi düşünmek doğru olmaz mı? Muhtemelen "4 defa yazdım hala anlatamadım" diye düşüneceksiniz ama taşları tam yerine oturtana kadar sizi rahatsız ediyorum. Ilginiz ve sabrınız için tekrar teşekkürler Saygılar Düzenleyen pooly_ares : 27-08-2012 saat 22:03 Neden: link düzenleme |
![]() |
![]() ![]() |
|
|