agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Peyzaj, Bahçe Düzenleme
(https)

Beğeni Düzeni1436Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-04-2013, 12:04   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-12-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nuri Murvet Mesajı Göster
Su Bahçeleri

İllaki kocaman olacak, şöyle olacak, böyle olacak deyip...

Çıkmazlara girmeden...

Eklenti 362866

Küçücükte olsa suyun hareketini ve canlılığını bahçenizde yaşamanızı tavsiye ederim.....

Eklenti 362867

Küçücükte olsa suyun hareketini ve canlılığını bahçenizde yaşamanızı tavsiye ederim.....
Sayın Murvet hocam;
bu verdiğiniz örnek çok kolay gibi heleki yeni başlayanlar için.Ben bu tarz örneği geçmiş bir zamanda internette görmüştüm, ama malesef yapılış şeklini şimdi hatırlayamıyorum
Ben bahçe katı olan evimin önüne minicik bir süs havuz yapma niyetindeyim. Kullanmak istediğim meteryal, büyükçe bir leğen olacak.Onun içine fışkıran suyu sağlayabilir miyim , bu konudaki bilginizden faydalanabilir miyim?
Kış bahçesi olarak tasarladığım yerden vazgeçerek yere kum taş atarak üstünü bir güzel sıva çektirdik.Dünde bahçe taşını aldık inşallah hafta sonuna döşemesi biten kocaman bir veranda olacak.Verandadan sonra bir basamak boyu sonrası toprak alana giriliyor.Size bahsini ettiğim süs havuzunu verandanın bittiği yerden yaklaşık 2 veya 3 adım sonra kurmayı düşünüyorum.İnşallah resim yüklemeyi öğrendikten ve işlerimi kolayladıktan sonra buraya resimleri atacağim.Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler...

TuRaÇ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025