![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2010
|
örgü sarkaç
Merhabalar herkese. Ben de yeni aldığım camgüzelimi koyacak yer bulamayınca kendimce bir sarkaç yaptım ucuna halka taktım ve onu da kornişe geçirdim. Tabi bunu küçük ve ağır olmayan bir saksı için yapabiliriz. fikir olsun diye eklemek istedim. Bilgisayarımın kamerasıyla görüntü aldığımdan pek net çıkmadı ama ben saksının oturduğu kısmı tığ ile dolgu ve delikler örerek yaptım asma yerinide ip büktüm. Daha kaliteli ve uygun, hatta farklı renklerdeki iplerden daha güzel olur diye düşünüyorum. boncuklarla da süslenebilir.. sevgiyle kalın ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
işte fotoğrafı: |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler, gerçekten keyifli oluyor. Çiçeğim de daha çok açiyor yerini sevdi sarkaç sayesinde. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
Hepsi birbirinden güzel fikirleri okuyunca belki bana da yardımcı olabilirsiniz diye yazmak istedim. Benim küçük bir balkonum ve bir sürü saksım var. Balkonun kenarı yaklaşık 20 cm genişliğinde mermer. Saksılarımı balkonun kenarına, mermerin üzerine dizebiliyorum, ama 8. kattan aşağı uçacaklar diye de tedirginim. Bir şekilde kenara, dışarıya asabilsem çok iyi olurdu. Acaba bana önerebileceğiniz bir fikir var mıdır? Olan sistemler hep ince kenarlı, bir şeylerin asılabileceği yerler için. Balkonuma uygun bir şey bulamadım şimdiye kadar. Benim durumumda olan var mı acaba, ne yapıyorsunuz bu durumda? Eğer çözüm önerileriniz olursa şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2011
|
Dış taraftan, mermerin hemen altından ferforje ayaklar yaptırıp, monte edebilirsiniz, askılı saksılarınızı bu ayaklara takabilirsiniz. Bu ayakların üzerine ahşap ya da demir sacdan L (L 'yi yatık şekilde düşünün) şeklinde platform koyabilirsiniz. Böylece saksılarınızın önünde bariyer olacağından uçma tehlilesi ortadan kalkmış olur. Benim önerim bu ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
evdeki heykeli çiçeklik olarak kulanmaya karar verdim. menekşeler için çok uygun. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
geçen sene kapadokyadan aldığım saksı. içinde kumkatım var, yaklaşık 15 litre seramik bir saksı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
babaannem den kalan küp tam difenbahyama uygun. ![]() ![]() kırmızı menekşe saksısını migrostan aldım. mavi ve yeşilinide almıştım ama üzerindeki heykelcik sizlere ömür. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2011
|
Vallahi bravo Sn. Hakkı Şen, hem kullanışlı hem de ekonomik. İyi günlerde kullanın. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Serpil Özdemir'in balkonundan http://www.agaclar.net/forum/showpos...5&postcount=90 http://www.agaclar.net/forum/showpos...4&postcount=91 http://www.agaclar.net/forum/showpos...4&postcount=99 Düzenleyen zenfree : 19-05-2011 saat 01:04 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Çok beğendim ,bana da fikir verdi. Teşekkürler ![]() |
|