![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Zor işler...Ama bu zorluğun arkasından gelen başarı da ekip ruhu ile birlikte işine saygı ve disiplinli çalışmanın ürünü olsa gerek. Ne derler, gerçek vatansever işini en iyi yapandır. Başarılarınız daim olsun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Farklı konular farklı bakış açıları, ayrıntılar bahçe sahiplerine umarım fikir vermek açısından yardımcı oluyordur... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Arazinin kot farkından yararlanarak, bahçe altına kapalı otopark yapımı..! ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nuri Bey, toplantı süresinin kısalığından sohbet etme imkanımız olamadı ancak sizinle ve zarif eşinizle tanıştığıma çok memnun oldum. Selamlar, saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın limon Sayfamızın amacına uygun fikirler vermesi beni mutlu ediyor, takip edip paylaşımda bulunduğunuz için ben teşekkür ederim. Toplantı zamanı 3 saatten fazla sürdü, paylaşılacak o kadar çok şey varmış ki inanın zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım, sizinle tanıştığıma bende çok memnun oldum.. Selamlar, saygılar... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Nuri Bey, Bahsetmiş olduğunuz bu işin maliyeti nedir fikir vermesi açısından? tebrik ediyorum güzel eserleriniz için.. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=810 Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|