![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemin ilk kuruluşunda ben de birkaç yerde kullanmıştım. Ama zaman içinde orda uygun olmadıklarını düşününce söktüm. Ayaklarıyla duvara çok kuvvetle yapıştıkları için alttan çıkan duvar (zarar görmemiş olsa da) çok çirkin oluyor ve iyice kazıyıp boyamak gerekiyor. Bizim duvar bu işlemler yapılmasına rağmen hala tutunma izlerini gösteriyor.. Ayrıca karıncalar hederadaki bitleri çok sevip, bakıp besliyorlar. Bu da sıkıntı yaratmıştı bizim bahçede... Ama istinad duvarı gibi evle doğrudan ilşkisi olmayacak konumda yeşil örtü olarak çok ama çok güzeller.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan Hedera ve acem borusu sülükleri ile duvara yapıştıkları için dediğiniz gibi salgıladığı kimyasallar çok kuvvetli dış cephe boyalarını bozuyor. ![]() ![]() Hedera gelişip büyüdükçe, (alt kısmı) gövde kalınlaşıp ağaç gövdesi gibi çıplak kalabiliyor. Bu görüntüyü sevende oluyor, sevmiyende... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Bahçelerde Prunus laurocerasus (Kara Yemiş) çiti muhteşem olur.... Güzel bir örnektir, paylaşmak istiyorum... ![]() Prunus laurocerasus Çit formlu budanma şekli... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Sonbaharda gölet kenarında gezinti harika olur... 14 yıl evvel ki bir uygulamamız, fotoğrafların çekimi geçen sene bu zamanlarda yapıldı. Bu bahar nasip olursa göleti ve çevresini yeniden farklı bir peyzaj düzenlemesi yapacağız... ![]() Su kaynağı... ![]() Köprü girişi ; Gölet ve bitki peyzajı seyri...... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan hoşgeldiniz. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Sonbaharda gölet kenarında gezinti harika olur... ![]() Peyzaj içersinde gezinti... ![]() Köprü girişi ; Gölet ve bitki peyzajı seyri...... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
![]() |
|
|