![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-10-2007
|
Ellerinize sağlık güzel görünüyor, ancak çok dar alanlara biraz fazla bitki sıkışmış gibi geldi bana, zaman içinde onlar büyüyüp hem birbirlerini, hem de alanı tamamen kapatmazlar mı? Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle ilgi ve alâkanıza teşekkür ederim. Düzenleme yapılan alanımızın ebatları 8 x 1,5 metredir. Seçilen zemin bitkileri bodur ardıç, bodur çam ve bodur mavi ladin türleri, yol kenarı şimşir ile çerçeve yapılmıştır. Peyzaj düzenleme alanına seçilen ibreli bitkiler, 10 yıl zaman dilimi içersinde alanı tamamen kapatacaktır. Düzenli budama ve bakım periyodunda bu zaman dilimini 15-20 yıla uzatılabilir, ve bu düzende sabip bırakılabilir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın mrduran hoş geldiniz. Benim vefalı dostum, arkadaşım, ağabeyim... Paylaşımlarım sizinle ve değerli dostlarımızla renkleniyor, güzelleşiyor, tatlanıyor. Var olun İnşallah... Saygı ve hürmetlerimi gönderiyorum... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Arkadaşlar... Facebook'da paylaşım nedense bana hiç cazip gelmemişti. Ailemde ve çevremizde benden başka, herkesin bir paylaşım sayfası var. Nacizane, bir sayfada ben açayım dedim... Facebook'da Nilüfer Peyzaj veya Nilüfer Peyzaj-Fidancılık olarak iki adet sayfa açtım... Bu sayfayı ( Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama) bağlantı olarak ekledim. Görüş ve yorumlarınızı beklerim... Sizlerin görüş ve yorumları bize yeni fikirlerin yolunu açacaktır. Selam ve saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok hoş olmuş Nuri Bey, Devam derim )Facebook'a ben de uzun süre direndim yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Pek de fena değilmiş diyorum şimdi )İkinci sayfayı; Nilüfer Peyzaj - Fidancılık sayfasını bulamadım yalnız..... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan Uzun bir süre oldu görüşmeyeli, içten paylaşımız beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim. Facebook sayfamızı zaman içersinde geliştirmek istiyorum. Bakalım ne kadar başarılı olacağız. İkinci sayfada içerik olarak aynı, yalnız fotoğraflar farklı... Kontrol ettim sayfa görünüyor, yeni bir sayfa görüntüye düşmemiş olabilir. Beğeniler artıkça öne çıkacağına inanıyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama ![]() Yapay; Kaynak suyu çıkışı uygulaması... ![]() Yapay; Kaynak suyu çıkışı uygulaması... ![]() Yapay; Kaynak suyu çıkışı uygulaması... ![]() Yapay; Kaynak suyu çıkışı uygulaması... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın hocam, bence geç bile kaldınız. Artık insanlar sosyal medya üzerine kilitlenmiş durumda. Sosyal medya gazete ve tv.lerin hegomanyasını bitirecek. Twiter pek uygun değil ama Facebook böyle sayfalar açmak için ideal. Çok güzel olmuş. Bulamayan arkadaşlar için, her 2 link burada: https://www.facebook.com/#!/pages/Ni...42606552496764 https://www.facebook.com/#!/pages/Ni...48926511862698 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Bahçe kapısı girişi için, vurgu amaçlı kullandığımız Thuja Orientalis Aurea - Altuni Mazı uygulaması... ![]() Thuja Orientalis Aurea - Altuni Mazı Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
|
|
![]() |
|
|