View Single Post
Eski 17-07-2012, 01:13   #1146
erolemre
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 31-05-2012
s.a Nuri abi bu ara girmiyordum foruma bugünlerde şelale yapmayı düşünüyordum ki açtınız bu konudan bu fotolardan bu doğallıktan sonra bir kez daha düşünüp sizinde tavsiyenizi edinip yapmak istedim öncelikle yaşım 19 doğal bir havuz yapmak istedım ve babamı zor olsada ikna etttim çünkü ne havuzu sen ne anlarsın ben ne bilirim demesi çokta mantıklıydı ama vazgecmedım k.ettirdim yaptıkça bişilere oldu tabi malıyeti işciliğ babamı yordu birde çevredekilerin anlamsız bakışları bunlarda napıyor öle demeleri babamı hergün caydırsada ben vazgecmedım havuzu branda ile yaptık çok araştırdım genelde tek başıma yapcam için en kolay malzeme buydu
havuzu yapmaktaki düşüncemi tetikleyen şey balıktı evet aşırı doğayı seven biriyim devamlı balıktayım evden balığa balıktan eve olmuştum bi ara babam kurus harcamıyor artık balıklarıda kendım getırttim şelale için sadece kayrak taşım var bu malzemeden yapcam şelaleyı foto burda 1 bucuk ay olmustur fotoya Hosting[/url]

nuri abi şole bir düşüncem var havuz yeşillenıyor bunun için filtre yaptım balıklar saglıklı kalmalı
1 bidonun içine en alta yumruk kadar taşlar, üstüne filtre süngeri, sonra mıcır taş, elyaf, ince kum sıralama bu şekılde bıobal da alcam senın onerdın yanlış olan birşey varmı su alttan giriyo ve üstten temızlenıp akıyo aktı zmanda şelaleye gitcek ki şelaleye gidemiyo malesef sizden isteğim birazdaha değişik bi şelale olsun üsteki taştan alttakine ondan bi altına akıp havuza curp düşmesın once hafifce bi gollensin diyorum ben ve nereye yapcam babam çam ağacının altı diye tutturdu baska yer olmaz dıyor sizden tavsiyeler beklıyorum nasıl bir şelale yapsam dogallık on plana çıkar yardım ederseniz çok sevinirm

Düzenleyen erolemre : 04-05-2013 saat 15:43
erolemre Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön