agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Peyzaj, Bahçe Düzenleme
(https)

Beğeni Düzeni177Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-04-2008, 18:30   #1
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Çimde kardeşlenmeyi teşvik etmek için ilk biçimden hem önce hem sonra mı silindirlemek gerekiyor, yoksa sadece biçimden sonra mı?

Eğer biçimden önce de silindirleme yapacaksak, çimler yere yatacaklardır, bu durumda biçim için bir kaç gün beklemek mi gerekecek?

Yardımlar için teşekkürler

Düzenleyen gilan : 18-04-2008 saat 08:22
gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-04-2008, 17:19   #2
Ağaç Dostu

Süleyman Koçak's Avatar

Giriş Tarihi: 31-01-2008
ne tür bir çim?ÇOK ACELE!!

Merhaba arkadaşlar.
Ben çalışmakta olduğum anaokulunun fotograftaki boş (yeşil görünen) alanını çimlendirmek istiyorum. Yer Yozgat. İklim oldukça sert. Buraya ekilecek çim aynı zamanda öğrencilerimin de üzerinde oynamalarına imkan verecek bir nitelikte olmalı. Hizmetlim tek olduğu için sulama ve bakım ihtiyacı az olan bir çeşit kullanmalıyım herhalde. Güneşlenme durumuna ise yarı gölge denebilir. Alanın doğusunda 4 katlı bir bina, batısında da yabani akasya ağaçları var.

Tohum seçimi ve bakımı konusunda yardımcı olabilecek herkese, Okul Öncesi Eğitiminin kalitesinin artırılmasına yönelik katkılarından dolayı minnettar kalacağımı ACİLEN bildiririm

Düzenleyen Süleyman Koçak : 06-09-2010 saat 11:47
Süleyman Koçak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-04-2008, 02:29   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 25-05-2007
Herkese selamlar,
En sonunda, Allah kısmet ederse , mayıs ayı ortasında bahçemize kavuşacağız ve dolayısıyla yeni bir bahçe kurmaya da başlayacağız. Bahçe 300 m2(killi toprak) ve çim ile kaplamayı düşündüğüm alan 200 m2 kadar. Araştırmalarıma göre hydroseeding oldukça mantıklı ve rulo çim gibi her mevsim uygulaması yapılabilen bir çimlendirme sistemi(yanılıyorsam lütfen söyleyiniz). Yine öğrendiğime göre çim ekimi için en uygun mevsim ekim ayı ama benim mayıs ayı içinde çim ve bahçe peyzaj işlerini bitirmem gerekiyor. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla.

maverich2005 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
çim ekimi, püf noktaları.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025